2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا؟اگه برنامش برات سنگینه بهش بگو

بابا بهش میگما مثلا بهش میگم عمومی ها هم بزار خب بعد میام تا فقط برای اختصاصی ها برنامه چیده

باز من خودم مجبورم بشینم دو ساعت زمان بزارم خودم برنامه بریزم .

یعنی عملا من الان فقط از توصیه هاش استفاده میکنم برنامه هم خودم میچینم

یک انسان قوی و مغرور:)همون دختری که قراره خانوادش بهش افتخار کنن:)

چرا؟ خیلی بد رفتار میکنه؟

یبار یکی از این مشاور تحصیلی ها همکلاسی ما رو ساعت از ۸ شب داشت میگذشت تو آموزشگاه نگه داشت فقط چون اونروز کم تست زده بود بهش گفت باید بشینی تست بزنی دختره هم هرچی میگفت بذارین برم خانواده ام نگران میشن نذاشت بره😐😐😐😐

۱۰/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

چرا؟ خیلی بد رفتار میکنه؟یبار یکی از این مشاور تحصیلی ها همکلاسی ما رو ساعت از ۸ شب داشت میگذشت تو آ ...

نه بابا اتفاقا خیل ادم محترمیه

من با برنامش اصلا کنار نمیام

خودم برای خودم برنامه میریزم و فقط از توصیه های ایشون استفادده میکنم

عزیزم از چه نظر؟

من خودم مشاورم و تا پارسالهم که کنکوری بودم خب مشاور داشتم

اغلبم طبق تجربم چند دلیل داره که بچهها نمیتونن با مشاور ارتباط خوب برقرار کنن

یکی اینکه خود بچه کمال گرا باشه، و از سر اینکه نمیرسه به واو به واو برنامه دیگه کلا بذاره کنار و گزارشکار الکی رد کنه برای مشاورش

دیگه اینکه مشاور زیاد رو دانش آموزا وقت نذاره و تو برنامه نیازا و ویژگیهای فردیشونو در نظر نگیره

در آخرم اینکه بچهها به دلیل فشاری که این مدت از همه طرف روشونه، نتونن زیاد دل و دماغ به خرج بدن و کمتر مطالعه کنن

البته اینا سه گروه خیلی کلیه و همشونم راهکار داره

میتونی جزئی تر توضیح بدی تا اگر بخوای بیشتر راهنماییت کنم :)🌻

عزیزم از چه نظر؟من خودم مشاورم و تا پارسالهم که کنکوری بودم خب مشاور داشتماغلبم طبق تجربم چند دلیل د ...

میتونم بهت درخواست بدم اونجا باهات در میون بزارم؟

بابا بهش میگما مثلا بهش میگم عمومی ها هم بزار خب بعد میام تا فقط برای اختصاصی ها برنامه چیده باز من ...

خب مشاورت خوب نیست

من تجربه مشاور بد داشتم و فقط پولمو انداختم دور

He said: One day you’ll leave this world behind so live a life you will remember

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز