2777
2789
عنوان

تمکین

205 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من با خانواده همسرم دچار مشکل شدم میگن ما باتو احوالپرسی کردیم تو گردنتو چرخوندی شب عید رفتم خونشون عید دیدنی باهمشون روبوسی کردم و... اما بجز پدر شوهرم همه سرد برخورد کردن همسرم با مادرش رفتن تو اتاق بعد یکساعت اومد بیرون گفت بیا تو اتاق منم رفتم برگشت بهم گفت یا از مادرم معذرت خواهی میکنی و مشکلتو حل میکنی یا میبرم مگذارمت خونه پدرت طلاقت میدم منم گفتم باشه من از مادرت عذرخواهی میکنم قسم هم خوردم که من عمدی گردن نچرخوندم متوجه نشدم اما زیر بار نرفت و هرچی از قدیم و مشکل داشت اومد گفت و دختراشم اورد تو اتاق هرکدومشون یه چیزی میگفتن و بر چسب به من زدن

همسرمم ازم هیچ دفاعی نمیکرد فقط پشتیبان خانوادش بود بحث رو آوردن سر این موضوع که تو اصلا با پسرمون مشکل داری و مشکلات رو خصوصی کردن

خلاصه همسرم منو برگردوند خونه پدرم و گفت طلاقت میدم و بزور یه برگه آورد برا طلاق توافقی که باید مهریه و نفقه و جهیزیه همه چیز رو ببخشم منم امضا نکردم ولی یواشکی ازش عکس گرفتم

خانوادمم بهش بی احترامی نکردن و هیچی هم نگفتن اصلا نه زنگی نه دنبالم آمد الان رفته ازم شکایت تمکین کرده و میگه همسرم به بهانه بازدید از خویشاوندان منزل رو ترک کرده درصورتی که من از خانه بیرون شدم و دوبار هم اومده منو تهدید میکنه که آبروتو میبرم تو خانواده تو فامیل تو محل کارت

اصلا اجازه نمیدم سر کار بری

گیر آدم ربان نفهمی افتادم

خانما اگه کسی میتونه یا از لحاظ حقوقی سر در میاره کمکم کنه راهنماییم کنه

حقیقتش اوضاع مالیمم چندان تعریفی نداره برم وکیل بگیرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷