2777
2789
عنوان

اهای خانما

129 بازدید | 22 پست

شمایی که میگید تو ماه رمضون لاغر شدید چیکار کردید خب به ماهم بگید دیگه اگه به روزس که پس چرا من با روزه لاغر نمیشم

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کم بخور فاصله بزار بین خوردنت ورزش و پیاده رویی داشته باش سالاد سبزی کاهو میوه زیاد بخور

با زبون روزه چه ورزشی اخه

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

کم خوردن همیشه حتی به جز ماه رمضون باعث لاغری میشه 

کاری ک من میکنم از اون موقع ک یادم میاد بین 50 تا 55 بالا پایین میشم و هیچوقت چاق نشدم 

چون به اندازه میخورم 

طوری نمیخورم ک ببخشین باد کنم یه گوشه بیفتم 😐

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
به روزه نیست برو خونه مادر شوهرت خود به خود لاغر میشی

اونجا که برم منفجر میشم انقد میچپونن تو حلقم

کم خوردن همیشه حتی به جز ماه رمضون باعث لاغری میشه  کاری ک من میکنم از اون موقع ک یادم میاد بی ...

من دقیقا باد میکنم میفتم یه گوشه😅😁😁

من دقیقا باد میکنم میفتم یه گوشه😅😁😁

پس نباید انتظار لاغری داشته باشی خواهر من 😞😞😞

هر چیزی اراده میخاد حتی هیکل خوب

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥