2789
عنوان

مادرشوهر

363 بازدید | 9 پست

انقد این زن مشکل شخصیتی داره که از اول ازدواجم با من که جای دخترش محسوب میشم سر رقابت و حسادت داشت عین یه هوو.رفتارایی ازش دیدم که برای هر ادم عاقلی تعرف کردم از تعجب دهنش باز مونده.

قبلا جلوی شوهرم خودشو خوب جلوه میداد،پنهونکی زهرشو به من میریخت.ولی چون من دیگه صدام در اومده،این خانم دیگه خجالت نمیکشه علنا گوشی بر میداره زنگ میزنه به شوهرم که این دختره رو طلاقش بده.

شوهر من که براش مهم نیست حرفای مادرش ،ادم دهن بینی نیست.،ولی من واقعا دارم روانی میشم از شر اینا.

یه بچه هم دارم

دلم میخواد ول کنم همه چیو برم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام

مادر شوهر از اسمش مشخصه... یعنی مادر شوهر به نسبتی با شما جز اینکه مادر شوهرتونه نه چیز دیگه پس بهش و حرفاش بها ندید و از زندگیتون لذت ببرید ...

در این زمانه بی های و هوی لال پرست خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست چگونه شرح دهم لحظه لحظه خود را برای این همه ناباور خیال پرست

عزیزم چرا اخه محلش میدی

اتفاقا بمون و قطع ارتباط کن زنگ نمیزنه بزار اونقدر بزنه که جونش دراد

اتفاقا آنقدر ب همسرتون محبت کنید که ببینه

با حرفاش بیشتر خودش خراب میشه

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید

اگه همسرت واکنش مناسب نشون میده تو خودت و بزن به اون راه وانمود کن ایشون نه وجود داره نه کاری داره انجام میده

نه بدش و بگو نه واکنشی به کاراش نشون بده انگار که این مشکل تو نیست مشکل همسرته این بهترین کاره به نظرم

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا