2777
2789
عنوان

حس ششمم

193 بازدید | 15 پست

دانشگاه فرهنگیان میارم ؟

ازدواج کی میکنم باکی ممنون

میتونید خانم معلم صدام کنید،ارشد تکواندو ام معلم زبان انگلیسی،درحال آموختن زبان ترکی(استانبول)و سوارکاری.🌸... مرا عهدیست با شادی که شادی آن من باشد مرا قولیست با جانان که جانان جان من باشد به خط خویشتن سلطان به دستم داد این فرمان که تا تختست و تا بخت است او سلطان من باشد:)))!💗

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه

از همه آدما با تک تک نفس هام با تک تک سلولای بدنم با تمام عطسه هام با تمام سرفه هام با تمام دردام با تمام مشکلاتم با تمام استفراغ هام با تمام بی حالیام با تمام وجودم متنفرم

اره میاری... از اقوام خواستگار میاد، نه از رل و....

بنظرتون امسال کنکور تجربی قبول میشم؟؟

کی ازدواج میکنم طرف آشناس یا غریبه؟؟چجوری منو میبینه بنظرتون چه شکلی هست چه شخصیتی داره شغلش چیه؟؟خیلی ممنونم ازتون

میتونم برات بگیرم در حد یه تک نیت

ممنون کی ازدواج میکنم

میتونید خانم معلم صدام کنید،ارشد تکواندو ام معلم زبان انگلیسی،درحال آموختن زبان ترکی(استانبول)و سوارکاری.🌸... مرا عهدیست با شادی که شادی آن من باشد مرا قولیست با جانان که جانان جان من باشد به خط خویشتن سلطان به دستم داد این فرمان که تا تختست و تا بخت است او سلطان من باشد:)))!💗

اره میاری... از اقوام خواستگار میاد، نه از رل و....

ممنون پدری یا مادری

دور یا نزدیک ببخشیدکی