2821
2789
عنوان

اگه بعد عقد

465 بازدید | 8 پست

اگه بعد عقد محضری خانواده ما برن خونه خودشون و خانواده همسرمم برن خونه خودشون بدون هیچ دورهمی یجوری نیست؟

فقط عقد محضری داریم ساعت ۸ شب ولی برا بعدش برنامه ای نداریم و جشن عقد و شام و...سمت ما با خانواده داماده اگه مامانم برا مهمونای خودمون شام درست کنه بد میشه؟

خونه ی ما تا محضر یک ساعت فاصله ست ولی محضر شهر نامزدمه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بنظرم بهتر بود ک برای شام خانواده شما رو دعوت کنن

فعلا که چیزی نگفتن منم که زشته بگم میایم خونه تون

ولی حس میکنم اگه هر خانواده بره خونه شون و بگیرن بخوابن یکم براشون دلگیر باشه حتی خودمون دو نفر نمی دونیم چیکار کنیم کجا بریم حداقل کاش یه برنامه دو نفره داشتیم

والا چی بگم .. ما هم خرج عقد با داماده .. و خصوصا چون محضر شهر اونا هست اونا باید دعوت کنن .. ن اینکه یکساعت راهو بکوبن بیان خونه شما برا شام

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑 خواستم بدونی که تا ابد هرجا ۲۰۷ مشکی ببینم قلبم مچاله میشه بخاطر تو 💔🕊

موقع شامم هست خیلی زشته فقط خانواده خودت شام بدین اوناروهم دعوت کنید مثلا ما برای خواهرم بعد محضر بر ...

به نظرت اگه خانواده ها دور هم جمع نشدن منو نامزدم چه برنامه دو نفره ای داشته باشیم؟ رستوران لباسم زیادی دنباله داره

عقد دختر عمم همینطور شد و اینکه داداشش با خواهرش رفتن واسه شام خونه اونا عمم اینا موندن شام درست کرد ...

اگه دورهمی نداشتیم خودمون دو نفر چه برنامه ای داشته باشیم ؟

2790
2823
2791
2779
2792