2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روان شناس ها میگن عشق یک طرفه ممنوع 🚫

خودت فرسوده میشی فقط. سرتو با کارهای دیگه گرم کن. مثلا فیلم یا رمان های هیجانی ببین و بخون. تمرین کن کم تر بهش فکر کنی بعد ی مدت کلا از ذهنت پاک میشه. اجازه نده تو فکرت جا بگیره پرتش کن بیرون 🫠

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به اهدافمه ✍️ هدف از پولدار شدن این نیست که هر چی دوست داری بخری. هدف اینه که هیچ کس نتونه تو رو با پول بخره و این یعنی قدرت... اگه روزی به جایی رسیدی که هیچ کس نتونه با پول تو رو بخره بدون اون روز تو یکی از قدرتمندترین و ثروتمندترین آدم های این کره خاکی هستی 💪❤️

روان شناس ها میگن عشق یک طرفه ممنوع 🚫 خودت فرسوده میشی فقط. سرتو با کارهای دیگه گرم کن. مثلا فیلم ی ...

اخه خیلی سخته میدونی... داستاش اینجوری شد ک ما تو یه محلیم اینکه اون عاشق من نشده بود اصن خبر نداش، من میشناختمش عاشقش شدم اونم قبلن با یکی بود با وجود این دوسش داشتم ی مدت فراجوشش کردم ولی خب ادامای عادیرو نیبینن هیج حسی ندارم اینو نیبینم تپش قلب میگیرم بعد با اون دختره کات کرد من تا یه سال پنهانی دوسش داشتم بعد رفتم بهش پیام داد به صورت فیک که ابروم نرل و منو نشناسه انقد اصرار کرد ک مجبور شدم بگم بهش گفتم تورو خدا نگو ب کسی خودشم قسم خورد ب کسی نمیگه تا ی مدت باهم صحبت کردیم ولی دبگه نه... باز دوسش داشتم تا سال بعدش دوباره دیگه طاقت نیوردم بهش گفتم من نت نستم فراموشت کنم بعد تلفنی صحبت کردیم

صحبتش باهام خیلی خوب بود گرم صحبت میکرد نیخاست گرم بگیره اما دیگه بعد دوسه روز بهش پیام ندادم اون گرف شمارنو حذف کرر

میدونی چرا پیام ندادم اون موقع با وجود اینکه خیلی دوسش دارم؟ بخاطر اینکه فک میکردم گناهه اما دوست داشتن میدونم ک گناه نیست بخاطر اینکه من عاشقش شدم اون نشد حق دادم بهش حق دادم ک اونم یکی رو دوست داشت اما حق اینو ندادگ ک اگه نمیخلست نباید جوابمو میداد من واسه این پیام ندادم ک حس تمسخر میگرفتم یعنی از این میترسیدم ک ابروم بره ب کسی بگه یا مسخرم کنه احساس منو خودمو یا نخاد واسش مهم نیست دوست نداره زوریم نیست اما یدفه شمارمو ماک کرد خب من دارم دیوونه نیشم نمیدونم باط برم بهش پیام بدم یا نه کسی ک واقعن عاشق شده م

یتونه اینو درک کنه... میرم انلاینیشو چک میکنم با خودم میگم ک ینی با یکی هس؟و... تازه خواهرشم معلممه یادم میاد الان سه سال شد...

اخه خیلی سخته میدونی... داستاش اینجوری شد ک ما تو یه محلیم اینکه اون عاشق من نشده بود اصن خبر نداش، ...

اوضاع خیلی پیچیده شد. من فکر کردم نمی دونه شما بهش علاقه داری. ولش کن این آدم ارزش فکر کردن اصلاااا نداره. وقت و انرژیتو واسه این آدم حروم نکن. ببین با خودت صادق باش. برای یکبار پا بذار روی دلت و دلتو زیر پات له کن اما منت این آدمای دو زاری رو نکش عزیزم. قرار نیست با اولین عشق آدم ازدواج کنه. موقعیت های بهتری برات پیش میاد. فقط آگاهیتو ببر بالا

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به اهدافمه ✍️ هدف از پولدار شدن این نیست که هر چی دوست داری بخری. هدف اینه که هیچ کس نتونه تو رو با پول بخره و این یعنی قدرت... اگه روزی به جایی رسیدی که هیچ کس نتونه با پول تو رو بخره بدون اون روز تو یکی از قدرتمندترین و ثروتمندترین آدم های این کره خاکی هستی 💪❤️

اخه خیلی سخته میدونی... داستاش اینجوری شد ک ما تو یه محلیم اینکه اون عاشق من نشده بود اصن خبر نداش، من میشناختمش عاشقش شدم اونم قبلن با یکی بود با وجود این دوسش داشتم ی مدت فراجوشش کردم ولی خب ادامای عادیرو نیبینن هیج حسی ندارم اینو نیبینم تپش قلب میگیرم بعد با اون دختره کات کرد من تا یه سال پنهانی دوسش داشتم بعد رفتم بهش پیام داد به صورت فیک که ابروم نرل و منو نشناسه انقد اصرار کرد ک مجبور شدم بگم بهش گفتم تورو خدا نگو ب کسی خودشم قسم خورد ب کسی نمیگه تا ی مدت باهم صحبت کردیم ولی دبگه نه... باز دوسش داشتم تا سال بعدش دوباره دیگه طاقت نیوردم بهش گفتم من نت نستم فراموشت کنم بعد تلفنی صحبت کردیم

صحبتش باهام خیلی خوب بود گرم صحبت میکرد نیخاست گرم بگیره اما دیگه بعد دوسه روز بهش پیام ندادم اون گرف شمارنو حذف کرر

میدونی چرا پیام ندادم اون موقع با وجود اینکه خیلی دوسش دارم؟ بخاطر اینکه فک میکردم گناهه اما دوست داشتن میدونم ک گناه نیست بخاطر اینکه من عاشقش شدم اون نشد حق دادم بهش حق دادم ک اونم یکی رو دوست داشت اما حق اینو ندادگ ک اگه نمیخلست نباید جوابمو میداد من واسه این پیام ندادم ک حس تمسخر میگرفتم یعنی از این میترسیدم ک ابروم بره ب کسی بگه یا مسخرم کنه احساس منو خودمو یا نخاد واسش مهم نیست دوست نداره زوریم نیست اما یدفه شمارمو ماک کرد خب من دارم دیوونه نیشم نمیدونم باط برم بهش پیام بدم یا نه کسی ک واقعن عاشق شده م

یتونه اینو درک کنه... میرم انلاینیشو چک میکنم با خودم میگم ک ینی با یکی هس؟و... تازه خواهرشم معلممه یادم میاد الان اون موقع ک عاشقش شدم سال۱۴۰۲ بود الان ...

بعد قبل از این من یکیو ینی دوست داشتم خب ولی اون ی حالت کراش اصن نمیهام راجبش صحیت کنم چون اون مهم نیست

مهم اینه ؛هم محلمه ی بار همدیگه رو دیدیم اونم گگاهم کرد نگاهش ی کوچولو طول کشید اما نگاه عادی بود تو پیاماهم خیلی اصرار به دین داشت خوب صحبت میکرد اما نمیفهممش نمبتونم درکش کنم پس چرا شمارمو حذف کرد

خودش بدون اینکه من بگم گفت که اون قضیه بعنی منظورش اوک دختره بود ک گف برا من تموم شد اینو میخلستم بهت بگم اما منن نمیخام منو یادش بره مبخام واسش مهم باشم دوسم داشته باشه... الانم اینکه.. دیوونم میکنه نمیدونم خدابزرگه...

الان دوست دارم باهاش صحبت کنم پیام بدم بگم فراموشت نکردم اما میترسم مهم نباشه اصن وگرنه ک شماره رو حذف نمیکرد.. اون مدقع میگف اودتو بزار جای من اون خودشم میدونه ک دوسش دارم ولی من نمیدونم اون تو ذهنش چی میءدره ک