2777
2789
عنوان

طلاق؟؟؟؟؟!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1115 بازدید | 80 پست

به نظر من اگه زن خونه مستقل داشته باشه.و از درامدش مطمئن باشه دليل نداره بچه رو تو ازامش با خودش بزرگ نكنه....مگر اينكه استرس مالي داشته باشه و به بچه منتقل بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونكه صد درصددد تا اخر عمر پيش منه .تا ته دنيا

آفرین اگه باباش براش پدری نمیکنه شما مادر خوبی باش تا ذهنیتش نسبت ب اطرافیانش بهم نریزه 

آقو ی ضرب المثل شیرازی هم هس ک هیچی نمیگه فقط زل میزنه تو چشات
میشه لطفا منابعی ک خوندید و وقتی ک گذاشتید رو  بگید؟!   عذر میخام استارتر

جزا استاد ساولانی

فقه دکتر باقری راد

مدنی شهبازی و نظم کاتوزیان

تجارت ساده ساز فرحناکیان

ادم امیر کمالوند 

ادک ساولانی

با عشق ازدواج كرديم لعنت به روزي كه اين منحوس رو ديدم

خب ببین چی‌عوض شده از اون موقع تا حالا؟شما همون آدمها هستین،ببینید چکار میتونید بکنید تا همون جور بشید

بهترین آواز من،بخوابم بیا دل من معنی خداحافظ را نمیهفمد!
آفرین اگه باباش براش پدری نمیکنه شما مادر خوبی باش تا ذهنیتش نسبت ب اطرافیانش بهم نریزه 

والا ميگه الان يادش نيست بزرگ شه بهش محبت ميكنم در ضمن رزجع به مامانش بهش بد ميگم و مغزشو شستشو ميدم...شوهرم يه دروغگوي عوضيه كلا 

جزا استاد ساولانی فقه دکتر باقری راد مدنی شهبازی و نظم کاتوزیان تجارت ساده ساز فرحناکیان ادم امی ...

ممنون از لطفتون   بیشتر کتاب هارو دارم      سال پیش    منبع اصلی رو قانون  گذاشتم ک متاسفانه با اختلاف خیلی کم مرکز قبول نشدم.     میانگین  چند ماهه خوندید.؟!   عذر میخام سوالاتم زیاد شد

خب ببین چی‌عوض شده از اون موقع تا حالا؟شما همون آدمها هستین،ببینید چکار میتونید بکنید تا همون جور بش ...

كلا با مكر جلو اومد خرش كه از پل گذشت همه چي عوض شد

كلا با مكر جلو اومد خرش كه از پل گذشت همه چي عوض شد

چی بگم خواهر،قطعا خودت دلسوزتری برای زندگیت.اگه همه راهها رو رفتی و میبینی درست نمیشه کاری کن که صلاحته.ولی بدون طلاق گرفتن به سه تا تون آسیب میزنه.خیلی دقت کن

بهترین آواز من،بخوابم بیا دل من معنی خداحافظ را نمیهفمد!
حالا بي وجدانيا شو نديدي....چيا به روز من اورد....دروغگوي عوضي

آخی عزیز دلم. امیدوارم خدا از این ب بعد بهترین ها رو برا خودت و نی نیت رقم بزنه

آقو ی ضرب المثل شیرازی هم هس ک هیچی نمیگه فقط زل میزنه تو چشات
باز یه طلاق دیگه 😥😥 آمار ازدواج سال ۹۶ = ۶۸۰ هزار تا آمار طلاق سال ۹۶ = ۱۷۰ هزار تا با این وضع ...

این امار طلاق که برای سال ۹۶نیست ازدواجاشون،مشخص نیست از کی هست،نگران نباش

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست، انقدر خوب بخند که ندانی غم چیست/لطفا برای تایپیک هام گزارش بزنین ممنونم دوستان
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز