2777
2789
عنوان

16 روزه که نیستی

1162 بازدید | 44 پست

۱۶ روزه که کات کردیم.. بعد ۸ماه رابطه به قصد جدی بودن اون گفت نمیتونم به ازدواج فکر کنم بخاطره مشکلات خانوادگیم گفت باید کنار خانوادم باشم بهم گفت بیا مثل دوتا دوست باشیم نه بیشتر... منم گفتم اینجوری نمیتونم توی رابطه بی هدف بمونم و خدافظی کردیم🥲 واقعا یه مشکل جدی خانوادگی داشت بنظرتون حق داشته یا دوسم نداشته زیاد؟؟ ینی دیگه برنمیگرده؟ ینی تموم شد همچی؟؟

دوست نداشت

برای آدمی که نخواسته کنارت بمونه، ناراحت نباش

🤍🦋 با من از بارون ، جنگل های مه گرفته گیلان، آتیش و چای حرف بزن:) . . اگه اهل مطالعه هستی، ممنون میشم بهترین کتابی که خوندی رو بهم معرفی کنی🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودش واضح بهت گفته قصدش جدی نیست ینی برا سرگرمی بودی

تمرکزتو بزاری رو خودت و انقد به فکر برگشتش نباشی و به زندگیت برسی(روزشماریم نکن)برمیگرده قطعا ولی اگه برگرده و باز قصدش جدی نباشه به چه دردی میخوره؟

وای نه گول نخور ، پسری واقعا دخترو بخواد میترسه که یکی دیگه ختره رو بگیره بخاطر همین سریع میاد خاستگاری حتی ازدواجم نتونه بکنه حداقل نشون میکنه ، اینا همش بهونس انقدر من زیاد شنیدم . اون میخواد هم شمارو داشته باشه هم دنبال یه بهتر بگرده تا بعدش کامل ولت کنه . اصلا حرص نخور بندازش بیرون از زندگیت ریخته هزاران تا پسر بهتر و عاشق تر از اون . یه موقع سه چهارسال زندگیتو میذاری پاش بقیه رو رد میکنی اخرم میره با یکی دیگه حسرت میمونه برات

اونقدری دوست نداشته چون در این شرایط طرف میتونه باهات صحبت کنه ک باهم درکنار خانوادش باشین و بیاد خاستگاری اگه شما قبول نمیکردی بعد میرفت

روزی رسد ک دلم هیچ تمنا نکند 📝
اونقدری دوست نداشته چون در این شرایط طرف میتونه باهات صحبت کنه ک باهم درکنار خانوادش باشین و بیاد خا ...

منم همینو بهش گفتم🥲 گفتم کنارتم ولی حق نداری اینجوری بگی اونم گفت من توی این مشکلات نمیتونم به خانوادم بگم بیایین برای من برین خاستگاری.. منم گفتم خب الانا که نگفتم تو بیا قضیه رو جدی کن اونم گفت ممکنه مشکل ما تا ۵ سال دیگم طول بکشه نمیتونم بهت قولی بدم

وای نه گول نخور ، پسری واقعا دخترو بخواد میترسه که یکی دیگه ختره رو بگیره بخاطر همین سریع میاد خاستگ ...

گفت نمیتونم توی این مشکلات به خانوادم بگم بیایین برای من بریم خاستگاری.. منم گفتم کی گفته الان بیایی. گفت ممکنه مشکل ما ۵ سال دیگم طول بکشه نمیتونم بهت قول بدم