2777
2789

احتمالا بخاطر تنوعی که در دانشگاه هست میگن دووم نمیاره!!!

والا من تقریبا ده سال توی محیط دانشگاه بودم، ولی نه وقت این کار بود و نه فکرش

دنیا، مجموعه ای از تراژدی ترین اتفاقات رمانتیک است.....

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شما رلتو بزن تجربه شه. به دوامش چیکار داری؟ مگه همه رابطه ها سرانجام میخوان؟

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

نه اتفاقا اگه مورد خوبي بود حرف بزن ولي اينم در نظر بگير كه كل اون ٤ سالو قراره ببينيش ها😂

ديگه ميخوام كينه اي باشم...مغرور...تعارفي و حساس اون منه مهربون...دلسوز ...پير و افسرده شد :)))

احتمالا بخاطر تنوعی که در دانشگاه هست میگن دووم نمیاره!!!والا من تقریبا ده سال توی محیط دانشگاه بودم ...

چرابعضیلم دیدم دوم آورده ولی ۹۰درصدش نمیارن 🤦♀

احتمالا بخاطر تنوعی که در دانشگاه هست میگن دووم نمیاره!!!والا من تقریبا ده سال توی محیط دانشگاه بودم ...

من دانشگاه نبودم ولی دوستایی داشتم که دانشگاه میرفتن

میگفت اکثرا برا همین کارا اونجان نه درس

شما به خودت نگا نکن😂

میشید سوژه بچه ها و وقتیم بهم بزنید چون تا چند سال قراره باز تو همون محیط با هم باشین بده

در کل به پسرای دانشگاه زیاد رو نده

آب و غذا دادن به علف هرز برای شما سیب و پرتقال به بار نمیاره،حواستون باشه دارید وقتتونو برای چه کسی صرف میکنید و به پای چه کسی میمانید...من متاهلم و عاشق همسرمم پس اگه شعورتون میرسه درخواست دوستی ندین🚫❌️ با عرض معذرت به دلیل تعداد بالای کاربر های مریض و زن نما درخواست کاربر خانمم قبول نمیکنم اگه کاری دارین توی تاپیک بگید🫩🫠✅️. (همیشه سعی میکنم نظرات رو خوشبینانه ترین حالت ممکن بخونم و جواب بدم😁)

شما رلتو بزن تجربه شه. به دوامش چیکار داری؟ مگه همه رابطه ها سرانجام میخوان؟

هم دانشگاهیه دا ۴ سال قراره ببینیش دمار از آدم درمیاد 🤦♀️

فکر کن با یکی دیگه ببینیش بعد کات

هم دانشگاهیه دا ۴ سال قراره ببینیش دمار از آدم درمیاد 🤦♀️فکر کن با یکی دیگه ببینیش بعد کات

خب ببینیش. قبول شرایط رو تمرین کن ناراحت نشی

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز