2821
2789
عنوان

درد دلی سنگین

159 بازدید | 0 پست

درود دوستان.

میخواهم داستان زندگی یکی از دوستانم [که خودم شاهدش بودم] را برایتان بگذارم. درد دله.شاید سبک بشم.

یه دختر بود که دانشجو یک رشته خوب بود.باهوش و زرنگ و زیبا و درس خون بود. گه گاه توی کلاس دیگران بهش حسادت میکردن ولی با همه خوب بود همکلاسیهاش هم با اون.تا اینکه توی یک سری از درسهای تخصصیش با استاد اون درس آشنا میشه و دو سال باهاش کلاس داشت. تا اینکه هر دو به هم علاقه مند شدند و هردو از رفتارشان کاملا آشکار بود که عاشقند💝 ولی به زبان نمی آوردند.

البته کار اون مثلا استاد خوب نبود ولی مداااام از اون شاگردش تعریف میکرد...حتی از خاطرات سربازیش و ... که (یعنی)برای کلاس تعریف میکرد،فقط به معشوقش نگاه میکرد و میگفت.انگار داشت فقط با او حرف میزد. صندلیشو میاورد پایین مینشست روبروی دختر و باهاش صحبت میکرد...خیلی از این کارها میکرد... و اونو سر زبونها انداخته بود.همه میگفتند که فلانی میخوادشو حتماااا با هم ازدواج میکنند و ...

نه فقط کلاسشون، که بیشتر بچه های دانشگاه فهمیده بودند..

اون بود که تابلو بازی در میآورد نه اون دختر پاک و بی گناه.

دختر ۷ ترمه درسش تموم میشد، ولی بخاطر استاد(که بیشتر ببینتش) بعضی از درسهاشو گذاشت برا ترم بعد(ترم ۸)

روز بعد از تعطیلات ترم ۷ و آغاز ترم ۸ به دانشگاه رفت... اون مثلا مرد را دید که حلقه ازدواج دستشه... اون بی شرف هم با کمال پررویی بهش نگاه میکرد و یه جوری دستشو گرفته بود به بند کیف رو دوشش که این حلقشو ببینه.

بعد کلی عشق و عاشقی یه دفعه رفت با یکی دیگه ازدواج کرد...

دیگه از حال اون نگم براتون ... خیلی حالش خراب بود خیلی وحشتناااک .. با این حال باید حفظ آبرو هم میکرد و به دانشگاه میرفت و به روی خودش نمیآورد...

چه روزهایی بهش گذشت که جز خداوند و پدر و مادرش کسی خبر نداشت...میخواست مرخصی تحصیلی بگیره و این ترمو نره دانشگاه، ولی با دلداری و خواست مادرش میرفت و خون دل میخورد.

اون مثلا استاد نامرد هم هر وقت میدیدش از عذاب وجدان راهشو عوض میکرد و میرفت تا با او چشم تو چشم نشه.

بعد دو هفته، دختر فهمید زن اون نامرد زشت بد قواره،یکی از بچه های دانشگاه خودشونه!!!

حالش باز وخیم تر شد.. اشتهاش از بین رفت..نمیتونست غذا بخوره.. همش با خودش میگفت چرا.. چرا.. چرا...

حالا به درک بره ازدواج کنه ولی چرا منو سر کار گذاشت؟ چرا منو سر زبونها انداخت؟ چرا طاقت نیاورد من این ترم آخرو بگذرونم و برم بعد ازدواج کنه؟؟!

حتما باید من میدیدم؟؟!

انتقام چیو میخواست از من بگیره؟! مگه من جز محبت و روی خوش ، چه بی احترامی ای بهش کرده بودم؟

خدایا چرااااااااا🥺🥹💔 توی دانشگاه آبروش رفته بود. همه پشت سرش حرف میزدن و بعضا" چیزهای ناجوری میگفتن🥹

بعضی از همکلاسیهای آقا و خانمش با دیده دلسوزی بهش نگاه میکردند...

تا مرز جنون رفت.. ما که باهاش صمیمی بودیم، شاهد حال و روزش بودیم😭😭😭

خدا لعنتش کنه.

خدایا چرااااا؟

دختر به این باهوشی،خوبی و زیبایی(چشمهای درشت و زیبا، مژه ها فر و بلند،ابروهای زیبا و کمون،بینی ظریف..) را گذاشت و با اون دختر زشت ازدواج کرد..

البته خلایق هرچه لایق. زنشم مثل خودش بود.

بعد از مدتی .. به سختی خودشو جمع و جور کرد و به سختی ادامه داد.

سالهاااا میگذره ... هنوز دلشکسته ی اون ضربه ی شدید و اون آبروریزیه💔💔 ضربه ای که روحشو تکون داد و متاسفانه باعث مسایل دیگری در زندگیش شد😔

دلش بد شکسته، دل مادر و پدرش هم(که شاهد حال و روز دخترشون بودند🥹🥹).

نمیتونه ببخشتش.کینه ای نیست ولی تو این مورد بهش حق میدیم که نبخشه و انتقامشو از خداوند بخواد. [من هم امیدوارم خداوند همانطور و به همان شدّت، انتقامشو از اون نامرد بگیره].

الان زندگی خوبی داره🌹 ولی اون حس انتقام ولش نمیکنه.[برای او هم آرزو میکنم خداوند بهش آرامش عطا فرمایند.]

دوستان دوست ندارم کسی نظر بدهد.ما شاهد عشق دوطرفه شان بودیم. حالا مثل همه میگید:"خب پسره که علنا" نگفته بود دوسش داره یا قول ازدواج بهش نداده بود..." وای از این طرز فکرها... مگر همه چیز را باید با زبان گفت؟؟ اون مرد بی لیاقت با رفتارهای عاشقانه اش به او و همه میفهموند که عاشقم.

خودش اون هفته اینجا بود و در پیج من برای تاپیکی به همین مضمون، کامنتی گذاشت.حتما دیدین.

استاد،دکتر روانشناااس!!! (ح. ب) هیچ وقت نمیبخشیمت.

منتظر چوب خدا باش.

یک جمله هم از زبان مادرش ( که همیشه باهات مخالف بود) برات می نویسم: خودت هم دختر داری.

دیگه خودت میفهمی معنیشو.

باشد که در جهان انسانی،به واقع، همه انسان باشیم.

💖 آمین 💖

دوست ندارم با کسی دوست شم.