2821
2789
عنوان

انحراف بینی

267 بازدید | 12 پست

دوستان من انحراف بینی دارم البته مشکل تنفسی ندارم هااا ظاهرش کجه تو عکسا هم که دیگه هیچی کجیش بیشتر میشه

راهی به جز عمل هست؟؟؟ چون نمیخوام عمل کنم ۲۱ سالمه بینیمو دوست دارم فقط مشکلم کجیشه که خیلی رو مخه😬😅

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه خب راه دیگه نداره ،فقط شاید بتونی برای بیرون و مهمونی و اینا با کانتور بهترش کنی

برای تو مینویسم ای دوست خوبم،دعا میکنم که به همین زودیا لبخندی بزنی از تمام وجود و درمانی باشه برای تمام زخم های این چندین سال🫂. در پس هر ابر تیره،رگه هایی از نور هست.شاید اشک های امروز،بذر لبخند های فردا باشند.غم هرچند تلخ ، گاهی طعم شیرین رسیدن را دلچسب تر میکند.دل را به امید بسپار،حتی اگر جاده ناهموار باشد.چون در انتهای هرجاده ی پر پیچ و خم،نوری هست که نوید پایان خستگی را می دهد.فقط کافیست باورش کنیم و قدم برداریم...

منم ببینیم رخ جلوش بزرگه (نه خیلی) سه رخ انگار عمل کردم( هم حالتش هم جلوش) نیم رخ یه قوز خیلی کوچیکه داره

مشکلم قوز و اینا نیست اون گوشت جلوی بینیه بقیه میگن خوبه صورتت پره بهت میاد اما نمیدونممممم

پای سگ بوسید مجنون ،خلق گفتند این چه بود ؟ گفت این سگ گاه گاهی کوی لیلی رفته بود......✨🌕

منم بینیم انحراف داره

درواقع دوبار شکسته و من همون زمان نفهمیدم که پیگیری کنم و بعد که رفتم گفتن جز عمل زیبایی محسوب میشه

‌‌یه زندگی خصوصی همیشه برنده ست مخفی نگهش دار تا زمانی که موفقیتت صدا بده..!
منم بینیم انحراف دارهدرواقع دوبار شکسته و من همون زمان نفهمیدم که پیگیری کنم و بعد که رفتم گفتن جز ع ...

وای مال شما هم به یک طرف انحراف داره؟؟؟

تو عکسا هم که نگم خیلی مشخص میشه؟؟

من دنبال راهی به جز عمل هستم آخه بینیمو دوست دارم فقط با کجیش مشکل دارم که خیلی رو مخه🤣

23 نه ببین تو عکس اوکی میشه فقط خودم حس میکنم دست که میزنم استخونش کجه

خوش به حالتون مال من تو عکسا که نگم افتضاح می افته عکس کارت ملیمم که نگم انگار صورتم باد کرده زده بینیمو کج کرده🤣🤣🤣🤣

2823
2791
2779
2792