پاتـریک هسـدم مزونـدار سایـت👻هول پلشت نررر وقتی میخوای درخواست بدی به خواهرومادرنداشتت فک کن ودرخواست نده چون من تاپیک میزنم وآبرو تو میبرم خانیومی های گلم درحیطه لباس عروس،فرمالیته،عقد،مجلسی ... اگه خواستین میتونم تو این مورد تخصصی و باعشــق کمکتون کنم👰👗👒💕
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پاتـریک هسـدم مزونـدار سایـت👻هول پلشت نررر وقتی میخوای درخواست بدی به خواهرومادرنداشتت فک کن ودرخواست نده چون من تاپیک میزنم وآبرو تو میبرم خانیومی های گلم درحیطه لباس عروس،فرمالیته،عقد،مجلسی ... اگه خواستین میتونم تو این مورد تخصصی و باعشــق کمکتون کنم👰👗👒💕
اگه دماغتون معمولی باشه عمل میکنید؟ ممنون میشم ج بدین همگی
اگه به چهرت میاد عمل نکن چون هرچقدم بینیت خوب در بیاد اگه به چهرت نیاد راضی نیستی البته دکترای خیلی خوب میتونن طبق چهرت عملت کنن ولی خیلی دکترا همه بینیارو شبیه در میارن
اره هزینه بیمارستان بیست بود کلا تو شهرمون دکتر من قیمتش خودش بالاس نسبت به خیلی از دکترا ولی کارش خ ...
اره چخبره من امسال تهران امار دراورم بین۹۰تا۱۲۰بود