2777
2789
عنوان

خاستگار

153 بازدید | 4 پست

سلام خوبین

یه چیزی برام سوال شده و واقعا چن وقته داره ذهنمو میخوره ترجیه دادم نظر بقیه رو بدونم تا تنهایی فک کنم

من کلا ادم ازدواجی نیستم ینی مجردی رو بیشتر دوست دارم ولی چن وقته واقعا ذهنم درگیر این شده

من ۲۳سالمه. معلم هستم قیافمم خوبه اینجور که بقیه میگن(چون خود ادم نمیتونه بگه خوبه یا نه) اما تا حالا خاستگاری که خوب باشه و تائید بشه نداشتم

همشون یا سنشون بالا بوده یا بیکار بودن یا اینقد زشت بودن که...

خیلی براک عجیبه اخه من چی کم دارم و یا کجا رو اشتباه رفتم که هیچ کس از من خوشش نیومده تا حالا؟؟!

خانوادمم توی شهر شناخته شده هستن و همشون تحصیل کرده هستن

درسته پدرم شغلش ازاد هست ولی خب وضع مالی نسبتا خوبی داریم خودم ماشین دارم جهیزیه ام کامله واقعا نمیدونم دلیلش چیه😐

به نظر شما علتش چی میتونه باشه؟

مامان سلین🥰❤                        دختر قشنگم! سلین من! تمام وجودم برای تو!                          از لحظه ای که به زندگی من امدی تمام من غرق چشمان زیبای تو شد؛ار لحظه ای که پا روی زمین گذاشتی تمام قلبم را زیر پایت گذاشتم مبادا خاری در پاهای کوچکت برود دخترم! عزیزمادر! تو تمام من هستی من همیشه از توحمایت میکنم تا تو بتوانی پرواز کنی من بال پروازت خواهم شد♥

همین فکرا رو میکنی دیگه

باید برعکس باشی مثل کسی که شرایط دلخواهت رو داره باش

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آرزوی قشنگترین ها برای تویی که داری اینو میخونی گلی 🤍🦊باردار نیستم روزشمار هدفمه🍭🧡

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تنها نیستی الان دخترای مثل شما زیادن که خواستگار ندارن از جمله خودم و این نشون دهنده مشکل از شما بودن نیست

من احساس میکنم ازدواج کم شده حالا بخاطر گرونی اقتصاد یا هر چیز دیگه پسرا سمت ازدواج و تعهد نمیان

ما

عجله نمیکنم واقعا اگه به خودم باشه که اصن مجردی و ترجیه میدم ولی خب همه ی همکلاسیام حتی کوچیک تر از خودم ازدواج کردن! ینی این جایی که من زندگی میکنم همه بیست دیگه ازدواج کردن. خیلی این مسئله داره اذیتم میکنه شاید واقعا عیبی دارم که خودم متوجه نمیشم

مامان سلین🥰❤                        دختر قشنگم! سلین من! تمام وجودم برای تو!                          از لحظه ای که به زندگی من امدی تمام من غرق چشمان زیبای تو شد؛ار لحظه ای که پا روی زمین گذاشتی تمام قلبم را زیر پایت گذاشتم مبادا خاری در پاهای کوچکت برود دخترم! عزیزمادر! تو تمام من هستی من همیشه از توحمایت میکنم تا تو بتوانی پرواز کنی من بال پروازت خواهم شد♥
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز