2789
عنوان

برادر سمی

| مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 28 پست
تو یه خونه این؟ به نظرم بگو

اره هر دو مجردیم یک ادم به شدت قلدر و ...هست

تاپیک قبلم رو بخونی بخشی از کاراش رو گفتم

نظر خودم هم اینه که بگم ولی اینجا همه میگن بعدا همون همسرت میزنه تو سرت و...

پدرم که در حال مرگه بیماری بدی گرفته مادرمم که پسراشو دوست داره

عزیزم

متاسفم برای پدرت

مادرهای ایرانی نصف بیشترشون همینن

فکر نکن منی که دارم پیام میذارم زندگیم باهات خیلی فرق داره

هممون از قلدری و نفهمی برادر سمی کشیدیم تو این کشور

ولی راه حل همونی هست که بهت گفتم

خودت رو باید مشغول یه چیزی برای زندگی خودت بکنی

حتی برو کلاس ورزش به قصد اینکه خودت بعدا مربی بشی، سخت هست ولی به نظرم یه هدف عالی هست

بعدا هم حال خودت خوب میشه هم درآمده

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

داداش منم همینه.به قول خودت انرژی خوار.صداشو میشنوم ترس به وجودم میوفته انقدر که وقتی بچه بودم میزدم ...

این داداش من دیگه نوبره هیچیش مثل پسرای مردم نیست مشکل روانی داره انگار دیگه ادم قحط بوده برا خدا اینو کرده داداش من

سعی کن زودتر از اون خونه بری

حالا دانشگاه باشه یا ازدواج فرق بندازه فقط برو

من داداشم سمی بود ازدواج کردم الان ۴ساله قطع رابطه ام

دختر قشنگم.تو تکه ای از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی...قلب پر از عشق..دوستت دارم❤️😘

اره هر دو مجردیم یک ادم به شدت قلدر و ...هست تاپیک قبلم رو بخونی بخشی از کاراش رو گفتمنظر خودم هم ای ...

واقعا دیگه بیمار شدم از دستش افسردگی شدید گرفتم همیشه خدا بی حالم به حدی حال بهم زنه حتی بچه های کوچیک هم ازش فرارین

سعی کن زودتر از اون خونه بری حالا دانشگاه باشه یا ازدواج فرق بندازه فقط برو من داداشم سمی بود ازدواج ...

من ۲۹سالمه دیگه با این گرونی و بدبختی کی میاد منو میگیره

من ۲۹سالمه دیگه با این گرونی و بدبختی کی میاد منو میگیره

جایی استخدام شی دستت تو جیب خودت باشه برات صف میکشن

راهش فقط رفتن از اون خونه است

دختر قشنگم.تو تکه ای از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی...قلب پر از عشق..دوستت دارم❤️😘

جایی استخدام شی دستت تو جیب خودت باشه برات صف میکشن راهش فقط رفتن از اون خونه است

لعنت به مردی که بخاطر یه شغل دختر بره جلو ازشون متنفرم.هیچ راهی ندارم ازاین خونه برم الا مرگ

لعنت به مردی که بخاطر یه شغل دختر بره جلو ازشون متنفرم.هیچ راهی ندارم ازاین خونه برم الا مرگ

همه هم اینطور نیستن

مثلاً همسر من خودمو میکشم برم سرکار نمیزاره

گفتم که شاغل بودن ی راه خوب برای ازدواجه.هم سر کاری .هم مستقلی هم تو جامعه دیده میشی همم صبح میری شب مسایل از اون آدم سمی هم تا حدودی دوری

چی بگم حق داری

نمی تونی بری مشاوره

علت پرخاش شدید برادرتون چیه؟ تا حالا بهش فکر کردین ؟

برادرتون رنج میکشه روح و روانش آسیب دیده است باید درمان بشه اینکه همیشه داد و بیداد میکنه و پرخاشگر است نشانه بیماری ایشون است

من یکی مثله همین برادرت توی خونه دارم! الان خودم دارم کلاس میرم درک میکنم و میدونم اون هم بی اختیار اینطور رفتار میکنه دست خودش نیست! حداقل من الان سعی میکنم باهاش در تقابل نباشم و جوری باشم که کمترین آسیب به خودم و زندگیم برسه

به خاطر روح و روان خودت سعی کن شاغل شی ، برای خودت خرج کنی ، تفریح کنی

وقت موقعیت اجتماعیت بالا بره ، آدمای لول بالاتر سراغت میان

اگه شرایط مالیت خوبه ، کلاس زبان و باشگاه و موسیقی و .... برو

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
چی بگم حق داری نمی تونی بری مشاوره علت پرخاش شدید برادرتون چیه؟ تا حالا بهش فکر کردین ؟ برادرتون رنج ...

رنج نمیکشه اتفاقا فقط داره رنج میده. پرخاشگر نیست فقط خیلی حرف میزنه اونم با صدای بلند و حرفاش به درد هم نمیخوره مثلا یه حرفو صدبار تکرار میکنه بهش انتقاد هم بکنی همه همسایه هارو میریزه سرمون

به خاطر روح و روان خودت سعی کن شاغل شی ، برای خودت خرج کنی ، تفریح کنی وقت موقعیت اجتماعیت بالا بره ...

شرایط مالیم افتضاحه کارم هرچی میگردم استخدامم نمیکنن

شرایط مالیم افتضاحه کارم هرچی میگردم استخدامم نمیکنن

تو آی استخدام بگرد ، مطمئن باش پیدا میکنی

بهت توصیه میکنم کلیپ تصویرسازی دکتر شاهین فرهنگ رو از آپارات نگاه کنی

یه پیشنهاد ، یک خودکار و دفتر خوشگل داشته باش ، دور از چشم همه ، هر روز وضو بگیر ، رو به قبله بنشین ، برای خدا نامه بنویس ، آرزوهاتو بنویس ، زندگی های رویایی تو بنویس

هر روز بنویس ، چیزای بد ، آرزی بد ، نفرین برای کسی ننویسی

سر سال برو دفتر و باز کن و بخون ، خودت شوکه میشی از اینکه میبینی چند تا از آرزوهات برآورده شده

برای تمام کسایی هم که بهت بد کردن ، دعا کن خدا به راه راست هدایتشون کنه و عاقل شن

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
اره هر دو مجردیم یک ادم به شدت قلدر و ...هست تاپیک قبلم رو بخونی بخشی از کاراش رو گفتمنظر خودم هم ای ...

این پیام بالا برای شما هم خیلی جواب میده 👆👆