2777
2789
عنوان

افکار منفییی

148 بازدید | 14 پست

مدام افکار مسخره و بیهوده منفی میاد تو سرم دوس دارم ازشون فرار کنمممممم

اما نمیتونم یه افکار بچگانه بی منطق.واقعا حالمو چند روز بد میکنه

کسی یه راه حل نداره چجوری از خودم دورشون کنم؟

منم دقیقاا همینم

از این به بعد اگه دیدم نرهای سایت بهم درخواست دادن خدا شاهده دهنمو بازمیکنم هرچی لیاقتشونه بارشون میکنم دیگه ساکت نمیمونم ننهجنده هاا پس درخواست ندیییین چهل پدر

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

همسرم میگه به هیچی فکر نکن ولی متاسفانه نمیتونم به چیزی فکرنکنم گاهی وقتی خوبِ خوب میشم گاهی وقتی هم نه

از این به بعد اگه دیدم نرهای سایت بهم درخواست دادن خدا شاهده دهنمو بازمیکنم هرچی لیاقتشونه بارشون میکنم دیگه ساکت نمیمونم ننهجنده هاا پس درخواست ندیییین چهل پدر

نمیشه واقعا سختههه

برای منم سختههه جفتمون به تراپی نیاز داریم

مدام دارم باهاشون میجنگم دیگه خسته شدم دوس دارم بمیرم

نزن این حرفو🥺 ببین ذهنت دشمن تو نیست اون فقط چیزایی که یاد گرفته رو داره بروز میده

وقتی تلاش می کنی فکر نکنی داری در سطح ذهن عمل می منی بدتر داری ذهنتو هم میزنی

بجاش فقط مشاهده کن افکارتو اصلا به این فکر نکن که باید ساکت شه چرا ساکت نمیشه خسته شدم و ...

سعی کن بیشتر حس کنی

مدیتیشن برای همینه دیگه

یه سرچ بزن مزدافر مومنی گذر از ذهن شاید یه چیزایی دستگیرت شد

اره والا

😔☹️

همش حرفای مثبت برن تا دورشون کنی

از همه آدما با تک تک نفس هام با تک تک سلولای بدنم با تمام عطسه هام با تمام سرفه هام با تمام دردام با تمام مشکلاتم با تمام استفراغ هام با تمام بی حالیام با تمام وجودم متنفرم