2789
عنوان

همسرانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1970 بازدید | 58 پست
همین امروز داشتم به خانمم میگفتم خب یاد بگیر کمی ناز کنی عشوه بیای برام و و و میگه من اینجوری مادرم ...

ناز و عشوه کنه یعنی چیکار کنه دقیقا؟؟😅😅

من هیچوقت معنی عشوه و لوندی رو نفهمیدم و نمیدونم یعنی چی

اقایون هم بهن میگن خیلی سفت و سختی

در کل شر و شلوغ و شیطونم سرب سر دوستام میزارم ولی عشوه و لوندی و ناز رو نمیدونم دقیقا به چه رفتارهایی میگن🤧

😘Thanks GOD 

من ۱۶ سالم بود ازدواج کردم الانم ۸ سال از ازدواجم میگذره . شوهرم میگ اوایل خیلی علاقم نسبت بهت زیاد نبود . البته یکی دوسالم چون من مدرسه میرفتم اونم کارش شهر دیگ بود کلا از هم دور بودیم انگار نامزد بودیم .. ولی الان تا کنارش نخابم خابش نمیبره باهاش قهر باشم خودشو به درو دیوار میزنه آشتی کنم باهاش و میگ الان علاقم نسبت بهت به ۱۰۰ رسیده و قدرتو میدونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه داغ باش.... همین🤣سرد نباش

یه خانمی چند روز پیش داشت میگفت داغ باشید برا شوهراتون و ....

بعد یه خانمی اومد گفت یبار دو هفته بابت سفر و شرایط با همسرش رابطه نداشته بعد خودش رفته پیشقدم شده و گفته و شوهرش گفته چقدر بی حیایی، چندتا خانمم تایید کردن

حالا من که مجردم اما چشمم ترسید

واقعا مردا ممکنه این حرفو بزنن؟؟؟؟؟

😘Thanks GOD 
تا وقتی افرادی مثل شما و نی نی سایتی ها که زن ستیزناین حرف ها میزنن اره

همین کارا رو میکنن که بعد آقایون با ۵۰کیلو شکم و ۲تن پشم انتظار دارن خانمشون شبیه سوپرمدلا باشه

چ ربطی داره لوندی به دنبال کسی رفتن؟مرد لوندی کنه خب؟ ی جمله شنیدی کاربردشو بلد نیستی

نه لابد شما بلدی

مرد هم باید بره دندوناشو کامپوزیت کنه

بره باشگاه هیکلی شه بازوهاش بزرگ شه شکمش شیش تیکه شه

عطر گرون قیمت و لوکس و تلخ بزنه

نهههه لابد برای اصغر سیبیل که با پیژامه و پشم و پیل لم میده رو مبل وظیفمونه دلبری کنیم و سرویس بدیم😂

چ ربطی داره لوندی به دنبال کسی رفتن؟مرد لوندی کنه خب؟ ی جمله شنیدی کاربردشو بلد نیستی

ننهه لابد شما بلدی😂

مرد هم باید دندوناشو کامپوزیت کمبره باشگاه هیکلی شه بازوهاش بزرگ شه شکمش شیش تیکه بشه

عطر گرون قیمت تلخ و لوکس بزنه

دلبری کردن مخصوصه این مرداس

نههه لابد وظیفمونه که برا اصغر سیبیل که با پیزامه و پشم بم میده رو کاناپه دلبری کنیم😂

همین امثال شما باعث شدن مردا انتظارشون بذه بالا خودشون با یه کیلو پشم و پیژامه بشینن بگن زنم شبیه سوپر مدل باشه

ننهه لابد شما بلدی😂مرد هم باید دندوناشو کامپوزیت کمبره باشگاه هیکلی شه بازوهاش بزرگ شه شکمش شیش تیک ...

تو انتخابتون دقت کنید که بعدش برا کسی لوندی کنید که خوشتون میاد😄

قلم در دست من می نگارد🌱 نویسنده ی رویا های ابریشمی؛ناز کنی ، نظر کنی ، قهر کنی ، ستم کنی گر که جفا ، گر که وفا ، از تو حذر نمیکنم ⛅️ قسم میخورم که از زیبایی او چیزی درک نمیکردم اما دوست داشتم که وقتی این طور در مقابل من میایستد تماشایش کنم.☁️🪽

من ۱۶ سالم بود ازدواج کردم الانم ۸ سال از ازدواجم میگذره . شوهرم میگ اوایل خیلی علاقم نسبت بهت زیاد ...

اخلاقت ب دلش نشسته

خداروشکر

زمین را گر شوی مالك، طمع بر آسمان داری''✓