2789
عنوان

همسرانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1970 بازدید | 58 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همین امروز داشتم به خانمم میگفتم خب یاد بگیر کمی ناز کنی عشوه بیای برام و و و میگه من اینجوری مادرم یادم نداده 😁😁😁

یک مرد متاهل هستم و اینجا برای یادگیری و نکات کلیدی زندگی خانمها  مطالبی میخونم که شاید بتونه در زندگی کمکی کنه و از تجربیات دیگران در رابطم با همسرم استفاده کنم 🌹

تو کلی هزینه کمی .کاکلی به سر و روت برسی .دلبری زنونه و زبان بدن هم داشته باشی .اونی که بخواد نبینه نمیبینههه

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

همین امروز داشتم به خانمم میگفتم خب یاد بگیر کمی ناز کنی عشوه بیای برام و و و میگه من اینجوری مادرم ...

علی جان عشوه و لوند رو شما که نینی سایتی هستی شروع کن ایشالا ایشون از انرژی زنانه ی شما یه چیزایی یاد بگیرن و براتون انجام بدن🍓

شوهرم همیشه میگه شیفته این کودک درونت هستم. سر هر موضوعی میگه نمی دونم والا من کلا با همه چیز راحت برخورد می کنم این اخلاقمو خیلی دوست داره

وای روزی صد بار میگه😐

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

خیلی مهربون خوش رو خوش خنده و شوخ باش همیشه جنبه داشته باش تو خونه هم لباس باب میلش بپوش باز و تو چشم باشه مرتب باش ن ارایش غلیظ همیشه همون لباس مو مرتب باشه ی ارایش ملایم هم گاهی خوبه.... لباس خواب با لباس تو خونه همیشه تنته فرق داشته باشه غر نزن بهش گاهی براش برقص و خیلی چیزای دیگه

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ💕

خیر عزیزم.قانون طبیعته که مرد دنبال زن باشه نه زن.حتی اسپرم اول میره سراغ تخمک تخمک نمیره سراغ اسپر ...

چ ربطی داره لوندی به دنبال کسی رفتن؟

مرد لوندی کنه خب؟ ی جمله شنیدی کاربردشو بلد نیستی

قلم در دست من می نگارد🌱 نویسنده ی رویا های ابریشمی؛ناز کنی ، نظر کنی ، قهر کنی ، ستم کنی گر که جفا ، گر که وفا ، از تو حذر نمیکنم ⛅️ قسم میخورم که از زیبایی او چیزی درک نمیکردم اما دوست داشتم که وقتی این طور در مقابل من میایستد تماشایش کنم.☁️🪽

مرد ها عاشق درون و شخصیت زن میشن نه چهرشون اگه عاشق چهرتون بودن همون ماه بعد از شما خوشگلتر میدیدن میرفتن همیشه یه زن از شما خوشگلتر وجود داره پس چرا نمیرن چرا این همه پیرمرد هنوزم عاشقانه به پای پیرزن مونده چون علاقه هست نه ظاهر زیبا تو. هم باید برای لوندی باید به علایقش توجه کنی غذای مورد علاقشو بپزی به عقایدش احترام بزاری جلوی شوهرت تو مهمونی به حرفش احترام بزاری و یا تعریفشو کنی مرد عاشق همینان