elinaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 2213 عنوان پشیمونم مث سگگگگ 343 بازدید | 7 پست موهام تا رو رونم بود موج دار و قهوه ای روشن کوتاه کردم تا گردن بدون هیچ دلیل خاصییی نگاه به کار مفیدم، کس نمی کند.هزار دیده منتظر یک اشتباه من است 1405/01/27 | 10:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sheida4516 عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 4258 عههه پشیمونی ؟موهای منم مثل توعه.. موج دار بلند تا پایین کمر.. ولی چند مدته دارم وسوسه میشم کوتاه کنم تا گردنم لطفا لایک نکنیییییید
elinaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 2213 دوباره بلند میشه حداقل 5 سال طول میکشه امسال هم کلی عروسی داریم.... نگاه به کار مفیدم، کس نمی کند.هزار دیده منتظر یک اشتباه من است
کاترین_ارنشا عضویت: 1404/05/09 تعداد پست: 1518 بلند میشه باباکوتاه که شیک تره تا بلند میشه برای سلامتی یکی دعا کنید؟حقش نیست انقدر درد بکشه.
rozita_rose عضویت: 1404/08/27 تعداد پست: 123 دقیقا موهای منم همین جوری که توصیف کردی بود ۳ سال پیش مصری کوتاه کردم پشیمون نشدم الان دوباره تا روی کمرمه و یکم بلند تر
elinaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 2213 بلند میشه باباکوتاه که شیک تره تا بلند واقعا شیک تره/؟بهم اتفاقا گفتن بیشتر بهت میاد کوتاه ولی مامانم همش میگه اشتباه کردی نگاه به کار مفیدم، کس نمی کند.هزار دیده منتظر یک اشتباه من است
elinaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 2213 دقیقا موهای منم همین جوری که توصیف کردی بود ۳ سال پیش مصری کوتاه کردم پشیمون نشدم الان دوباره تا روی ... یعنی تو سه سال اینقدر اومدن/؟چیکار کردیمن تقریبا مدل بابه بعد موج دارن بامزه شده ولی بلند یه چی دیگست نگاه به کار مفیدم، کس نمی کند.هزار دیده منتظر یک اشتباه من است
elinaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 2213 عههه پشیمونی ؟موهای منم مثل توعه.. موج دار بلند تا پایین کمر.. ولی چند مدته دارم وسوسه میشم کوتاه کن ... ببین یه هفته اول خیلی بامزه بود اصلا پشیمون نبودم بعد الان همش میگم موی بلند یه چی دیگستمیتونی کم کم کوتاه کنی مثلا اول تا رو کتف بعد رو گردن شاید کمتر شدپشیمونیتاگه عروسی و جشن دارین هم بنظرم کوتاه نکن نگاه به کار مفیدم، کس نمی کند.هزار دیده منتظر یک اشتباه من است