2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

افرین به اراده ات عزیزم. تاپیکات رو دیدم یکم. یه فیلم کره ای معرفی میکنی بهم ؟ سریال منظومه. عاشقانه باشه البته. ممنون

✨ اگه درخواست دوستی میدید لطفا قبلش تو یه تاپیک بگید باهام چه کاری دارین که قبول کنم وگرنه قبول نمیکنم. عجیب فقط استارترهایی که تو تاپیک های خودشون شرکت نمیکنن 😶😶🌫️

افرین به اراده ات عزیزم. تاپیکات رو دیدم یکم. یه فیلم کره ای معرفی میکنی بهم ؟ سریال منظومه. عاشقانه ...

فانتزی باشه،یا درمورد گذشته؟

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
فانتزی باشه،یا درمورد گذشته؟

فانتزی فاز چوسان قدیم اینا نره. اخرش غمگین نباشه . مثلا منشی کیم چشه یا ازدواج تجاری یا مشکلی نیست خوب نباشی و گابلین. گابلین فقط از بازیگراش خوشم اومد اخر داستانش منطقی نبود برام اصلا 🥲😂

✨ اگه درخواست دوستی میدید لطفا قبلش تو یه تاپیک بگید باهام چه کاری دارین که قبول کنم وگرنه قبول نمیکنم. عجیب فقط استارترهایی که تو تاپیک های خودشون شرکت نمیکنن 😶😶🌫️

فانتزی فاز چوسان قدیم اینا نره. اخرش غمگین نباشه . مثلا منشی کیم چشه یا ازدواج تجاری یا مشکلی نیست خ ...

سرزمین پادشاه

اولین شب با دوک.. این قدیمی طور ولی خیلی قشنگه و اخرشم شاد

خانم شب و روز

مقدرشده باتو

....

فعلا اینا یادمه ببین خوشت میاد باز برات مینویسم

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
سرزمین پادشاه اولین شب با دوک.. این قدیمی طور ولی خیلی قشنگه و اخرشم شاد خانم شب و روز مقدرشده باتو ...

مرسی ممنون ازت ❤️