اره متوجه شدم. خب عزیزم تو باید علاقه ات رو مشخص کنی.
اصلا مهم نیست چه شهری میری.
تو باید سطح دانشگاه و علاقه ات رو مشخص کنی.
تو میخوای بری صرفا تحصیل بکنی چه فرقی داره دهات باشه بی فرهنگ باشه یا نه. بعدش میری جای دیگه.
اما خب قطعا فرهنگ یک محیطی از لحاظ روانی توی تحصیلاتت تاثیر میذاره. به هر حال فکر میکنم اگر قصد زندگی نداشته باشی و صرفا فقط قصد تحصیل داشته باشی برات سخت نباشه. نهایتش مدرکت رو میگیری و اگر راضی نبودی یک کشور دیگه درخواست کار میدی و دیگه توی میلان کار نمیکنی
بعد تو هنوز برای میلان درخواست ندادی. الان ممکنه فرصت پاریس رو از دست بدی
اگه با هم درخواستشون میدادی شاید اونموقع میتونستی انتخاب کنی
اصلا مهم نیس پاریس یا میلان
تو علاقه ات رو باید مشخص کنی
من فکر میکردم توی ایران میخوای تحصیل بکنی و بعد درخواست مهاجرت بدی. خب تو اگه از پله اول میخوای توی همون خارج تحصیل کنی، فضای طراحی مد خیلی خیلیییییی بهتره. اونمممم کجا؟ پاااریییس
قطعا شرایط تحصیل طراحی مد توی پاریس و توی ایران کاملاااا فرق داره. پس یعنی اینکه اصلا چیز منفی نداره و تو هر کدوم از رشته هارو که بخونی مسیر پیشرفت کاملاااا برات همواره . اگه توی ایران میخواستی بخونی میگفتم برو معماری ولی الان کاملا فرق داره. شرایط همشون یکیه.
من سلیقه شخصیم پاریس خیلی بهتره بنظرم همون طراحی مد رو برو تو چون برات فرقی نداره کدوم رشته باشه.
راه پیشرفت هم براش کاملاااا هست چون همونجایی. پاریس کلا فکر کنم طراحی فشن خیلی داخلش معروف باشه همیشه مراسم و جشنواره مدلینگ داره. خب قطعا بها میدن به چنین رشته ای.