2777
2789
عنوان

میلان یا پاریس

216 بازدید | 10 پست

سلام دوستان وقت همگی بخیر؛ دوستان لطفا راهنمایی کنید برای مهاجرت فرانسه_پاریس خوبه یا ایتالیا_میلان؟ من یک مقدار از طرح هام رو برای یه دانشگاه فرستادم البته قبل از این اتفاقات؛ و اونا قبول کردن یک مقدار از مبلغ شهریه رو تقبل کنن. مادرم میگه بقیه اش رو میده و برو. من تا حدودی معماری داخلی بلدم هم طراحی مد. و این دانشگاه تو هر دوتا شهر شعبه داره. تو اینیستا خیلی نظرات منفی برای مهاجرت به ایتالیا بود و مسخره کردن لطفا منو راهنمایی کنید. طرحهام طراحی مد بود و طرحهای معماریم رو نفرستادم نمیدوم احساس میکنم معماری داخلی پرستیز بیشتری از طراحی مد داره لطفا کمک کنید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایتالیا

میشه بیشتر توضیح بدین؛ آخه نوشته بودن که همه میتونن ایتالیا برن و همه اونجان و فرانسه بهتره! اما شعبه ی اصلی دانشگاه هم میلان هست واقعا گیج شدم.

میشه بیشتر توضیح بدین؛ آخه نوشته بودن که همه میتونن ایتالیا برن و همه اونجان و فرانسه بهتره! اما شعب ...

من از نظر سلیقه ی شخصی گفتم عزیزم

گر ز مسیح پرسدت مرده چگونه زنده کرد؟بوسه بده ب پیش او بر لب ما،ک اینچنین💋

ببین از نظر من هرکجا که اینجا نباشه عالیه.

تو اگه میتونی پاریس بری قطعااااا اونو انتخاب کن.

چون میلااااان بههههه شدددتت افتضاحه.

چرا؟ بخاطر فرهنگشون.

میلان فرهنگشون خیلییی به فرهنگ ما نزدیکه.

مرد سالاری و زن ستیزی و این چیزا

یه آشنایی من میشناسم اونجاست کلا چونکه با پسرای میلان قرار میذاره خیلی بدشون رو میگه و کلا میگه فرهنگ جالبی نیست. خیلی هم میگه که میلان شبیه دهاته

البته من بد پاریس رو هم شنیدم ولی خب نظرم به میلان منفی تره

درست نمیشه غصه بخور

ببین از نظر من هرکجا که اینجا نباشه عالیه.تو اگه میتونی پاریس بری قطعااااا اونو انتخاب کن.چون میلااا ...

😅🤣 دقیقا همینو شنیدم که دو دل شدم چون میگن ایتالیا دهات اروپاس. ولی چه کنم واقعا ایتالیا رو دوست دارم برای همین پرسیدم تا مطمئن بشم.

😅🤣 دقیقا همینو شنیدم که دو دل شدم چون میگن ایتالیا دهات اروپاس. ولی چه کنم واقعا ایتالیا رو دوست ...

حالا مهم نیست هرکجا باشه

هر فرصتی پیش اومد در اقدام اول روی هوا بگیرش

آدما تجربه هاشون با هم متفاوته، دیدگاهاشون با هم متفاوته

برو خودت تجربه کن

هر اتفاقی بیوفته بد یا خوب میشه تجربهی شخصی تو

با آغوش باز تجربیات جدید رو بپذیر

درست نمیشه غصه بخور

حالا مهم نیست هرکجا باشههر فرصتی پیش اومد در اقدام اول روی هوا بگیرشآدما تجربه هاشون با هم متفاوته، ...

سلام وقتتون بخیر مرسی از راهنمایی هاتون 🙏🏻 فکر کنم منظورم رو اشتباه بیان کردم. من شعبه ی پاریس طراحی مد قبول شدم اما بعد دو دل شدم که شاید دارم راه اشتباه میرم و تو این راه موفق نشم میخواستم طرح های معماریمو برای شعبه ی میلان بفرستم و شانسمو امتحان کنم. برای همین پرسیدم.

سلام وقتتون بخیر مرسی از راهنمایی هاتون 🙏🏻 فکر کنم منظورم رو اشتباه بیان کردم. من شعبه ی پاریس طرا ...

اره متوجه شدم. خب عزیزم تو باید علاقه ات رو مشخص کنی.

اصلا مهم نیست چه شهری میری.

تو باید سطح دانشگاه و علاقه ات رو مشخص کنی.

تو میخوای بری صرفا تحصیل بکنی چه فرقی داره دهات باشه بی فرهنگ باشه یا نه. بعدش میری جای دیگه.

اما خب قطعا فرهنگ یک محیطی از لحاظ روانی توی تحصیلاتت تاثیر میذاره. به هر حال فکر میکنم اگر قصد زندگی نداشته باشی و صرفا فقط قصد تحصیل داشته باشی برات سخت نباشه. نهایتش مدرکت رو میگیری و اگر راضی نبودی یک کشور دیگه درخواست کار میدی و دیگه توی میلان کار نمیکنی

بعد تو هنوز برای میلان درخواست ندادی. الان ممکنه فرصت پاریس رو از دست بدی

اگه با هم درخواستشون میدادی شاید اونموقع میتونستی انتخاب کنی

اصلا مهم نیس پاریس یا میلان

تو علاقه ات رو باید مشخص کنی

من فکر میکردم توی ایران میخوای تحصیل بکنی و بعد درخواست مهاجرت بدی. خب تو اگه از پله اول میخوای توی همون خارج تحصیل کنی، فضای طراحی مد خیلی خیلیییییی بهتره. اونمممم کجا؟ پاااریییس

قطعا شرایط تحصیل طراحی مد توی پاریس و توی ایران کاملاااا فرق داره. پس یعنی اینکه اصلا چیز منفی نداره و تو هر کدوم از رشته هارو که بخونی مسیر پیشرفت کاملاااا برات همواره . اگه توی ایران میخواستی بخونی میگفتم برو معماری ولی الان کاملا فرق داره. شرایط همشون یکیه.

من سلیقه شخصیم پاریس خیلی بهتره بنظرم همون طراحی مد رو برو تو چون برات فرقی نداره کدوم رشته باشه.

راه پیشرفت هم براش کاملاااا هست چون همونجایی. پاریس کلا فکر کنم طراحی فشن خیلی داخلش معروف باشه همیشه مراسم و جشنواره مدلینگ داره. خب قطعا بها میدن به چنین رشته ای.

درست نمیشه غصه بخور

اره متوجه شدم. خب عزیزم تو باید علاقه ات رو مشخص کنی.اصلا مهم نیست چه شهری میری.تو باید سطح دانشگاه ...

سلام خیلی ممنون چندبار خواستم تشکر کنم اما متاسفانه سایت بسته بود. بله همینکارو میکنم.