2789
عنوان

خیانت

191 بازدید | 8 پست

لطفا اونایی که ازدواج نکردن و تجربه ای ندارن نظری ندن چون به اندازه کافی دنیا رو سرم خراب شده

من شوهرم عاشق هم بودیم چندین ساال اصلا خیانتی درکار نبود تا روز عقدم که فهمیدم خیانت کرده بوده قبلش هزارتا توبه و غلط کردمو دوستت دارمو قبول کردم توضیحات زیاده اگه بخوام بگم واقعا چجوری شده و بوده .....الان بعد 2 سال باز دیدم با یکی چت میکرده یعنی حتی تایپش هم قلبمو میشکنه چجوری تونست بعد اون همه قسم و ایه الان موندم چیکار کنم چتاشونم اصلا چیز خوبی نبوده با یک دختر 18 ساله که حتی میدونسته شوهر من زن داره بازم پیام داده به شوهر منو ابراز علاقه کرده بهش خدا از این دخترا نگذره خدا از رو زمین برشون داره الان موندم چیکار کنم دیشب تا ساعت 2 گریه میکرده کلا شاید 1 هفته باهم چت مکیردن نمیدونم جداشم نمیدونم با کسی صحبت کنم قسمم میده که به کسی نگم ابروش نره یک عالمه معذرت خواهیم میکنه الان اومده دم سر کارم به معذرت خواهی منم حوصلشو واقعا ندارم تروخدا یکم از تجربیات اطرافیانتون بگین کمکم کنین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به همسرت بشین منطقی صحبت کن بگو اگه قرار باشه مدام تظاهر کنی به اینکه عاشق منی ولی یواشکی با کسی چت کنی قید منو بزن

ما بدین در نه پی حشمت و جاه آمده ایم از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم

حتما باید ریشه یابی کنی تا متوجه بشی موضوع از چه قراره ظاهرا حداقل ۲ مرتبه رو فقط شما متوجه شدید که خیانت کرده یبار زمان عقد یبارم اخیرا تازه شما دوبار متوجه شدید چه بسا ممکنه بیشتر از اینم باشه.... قطعا عشقی بینتون نیست و فقط یه نوع وابستگیه در صورتی که عشق مترادف دلبستگیه.... قطعا از نظر همسرتون یه نقص یا کمبودی تو رابطه از ناحیه شما وجود داشته.... یا موضوعی مثل درک نشدن.... اگه غیر این باشه احتمالش زیاده که این آقا هنوز به بلوغ جهت ازدواج و رابطه نرسیده شاید مهارت رابطه رو تا حدودی بلد باشه ولی مهارت با بلوغ دوتا موضوع متفاوته اینم در نظر بگیرید که مردها معمولا نسبت به زنها دیرتر به بلوغ رابطی میرسن همونطور که دخترا از نظر جسمی حدودا ۶ سال زودتر از پسرها بالغ میشن... عوامل متعددی وجود داره پیشنهاد میکنم بجای نظر خواهی تو همچین فضایی بری پیس مشاوره متخصص زوجین تراپی بشین تا ریشه این مشکل مشخص بشه... مطمنا تا زمانی که این تردید و عدم قطعیت تو رابطه وجود داشته باشه لحظه ای آروم و قرار نداری با اینکه پسر هستم ولی میتونن تاحدودی درد و ناراحتیتونو درک کنم فقط تا مشخص نشدن هیچ اقدامی جهت جدا شدن و طلاق انجام ندید ترمیم رابطه البته اگه امکان پذیر باشه خیلی بهتر از شروع یه رابطه جدیدع... حتی اگه زوجین بعد طلاق مشکل مالی و ... هم نداشته باشن ... فشار روحی و تبعات طلاق و سوگ عاطفی تو هر جدایی چه عادی چه عاشقانه در حد مرگ لحظه به لحظه جسم و روح رو عذاب میده و تا کسی تجربه نکنه هیچ درک ملموسی ازش نمیتونه داشته باشه طول و عمق رابطه رو مدت زمان سپری شدن این ایام خیلی با اهمیته....

امیدوارم هر چی خیر و صلاح هست همون برای شما و همگی اتفاق بیوفته

گفتید لطفا اونایی که ازدواج نکردن نظر ندن اما قبلش گفتید خیانت قبل از عقد اتفاق افتاده(یعنی از اول این قضیه رو فهمیدی بعد باهاش ازدواج کردی) یعنی وسطای زندگی این اتفاق نیفتاده و کاملا با اگاهی خودتون وارد این زندگی شدید