اینایی که دارم بهت می گم همگی علمی و مطابق با علم روز هستن. در ضمن خودم ازش استفاده می کنم، از نظر علمی هم خودم چندین مقام کشوری علمی و ورزشی دارم.
یکی از اولین کارهایی که باید بکنی اینه که رژیم کیتوجنیک بگیری، توی تاپیک هام توضیحاتش هست، ببین
این رژیم باعث می شه هزینه تبدیل انرژی در بدنت به یک چهارم کاهش پیدا کنه و خیلی سرحال تر باشی، همینطور باعث میشه انرژی حتما از لایه های مغز عبور کنه، در حالت عادی که بدن از گلوکز توی خون استفاده می کنه گاها این باعث میشه که سوخت نتونه به درستی به بخش های مختلف مغز برسه.
و اینکه شکلات تلخ یه اثراتی ابتدایی داره ولی بخاطر داشتن قند و کربوهیدرات باعث خراب شدن رژیم کیتوجنیک میشه و باعث بی حال شدنت می شه، بگذارش کنار.
ظهر حتما 15 تا 20 دقیقه بخواب (بهش می گن خواب قیلوله) باعث میشه تا بالای 30-50 درصد سرحال بشی و حافظه ت تقویت بشه برای ادامه روز. ولی زمانش بیشتر نباید بشه چون وارد خواب عمیق میشی و تا شب بی حال باشی.
نکته مهم: سیب زمینی سرخ شده یا چیپس باعث فوران انسولین توی خون می شن و رژیم رو خراب می کنه و درنتیجه بازدهی رو کم می کنه (جدای از بیماری هایی که با خودش میاره)، پس بگذارش کنار، مگر اینکه بخوای فرداش بی حال باشی.
روش درس خوندنت رو باید تغییر بدی:
1. بعد از خوندن، درس رو از زبون خودت خلاصه نویسی کن
2. فورا بعد از اتمام، خلاصه رو دوره که، و سپس توی این زمان ها مجدد همون رو دوره کن: 2-3 ساعت بعد، 2-3 روز بعد، 2-3 ماه بعد.
اینطوری ذهنت می فهمه که این اطلاعات مهم هستن و تا مدت خیلی زیادی دیگه اصلا یادت نمی ره چیزایی که خوندی رو.
3. تکنیک های یادگیری رو فرابگیر، مثل کلمه ای که از اول حروف رنگین کمان ساخته میشه.