2777
2789
عنوان

شوهرم‌کتکم‌ زد

832 بازدید | 26 پست

۳۲سالمه ۲۲سالگی باکسی ک ۷سال همومیخواستیم وهمسایمون بود بخاطر مذهب و تعصب بابام ازهم جداشدیم و ۱سال بعدبا پسرعمومادرم ک روستایی بود و کارگرخونه مادربزرگم آشناشدیم و زود ازدواج کردیم باهزاران بدبختی و زندگی من درروستا و..وقتی رفتم روستاو باخانواده توی خونه۶۰متری زندگی کردم وهرروزبی توجهاش بیشتر شد و من انگارمردم بزوراومدم تهران ۴ماه باشوهرم خونه پدرم زندگی کردم وسرکار رفتم خودم لیسانس حسابداری شوهرم سیکل فهمیدم باردارشدم روم نشد بمونم وبرگشتم خونه پدرشوهرم چون شوهرم درسال ۳ماه میره کشاورزی الان ی پسر۵ساله دارم وبعدزایمان پسرم برگشتم تهران خونه اجاره کردم بعد۱سال خونه خریدم والان توخونه خودمم ولی چندروزپیش جلوخانواده شوهرم چون پول وکمک زیادی به برادرشوهرو زنش میکرد باشوهرم اعتراض کردیم ک شوهرم جلواونا افتادبجونم ومنوزد خیلی ناراحتم نمیدونم چکارکنم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من بودم الان خانوادش باید دنبال کارای کفن و دفنش میبودن

پسرم ۵سالشه خیلی آسیب میبینه

وخانوادم خیلی دست وبالشون خالیه نمیتونم برم اونجا

توخونه نشستم وتوی اتاق باپسرم میخوابیم بیدارمیشیم اصلا باهاش حرف نمیزنم

حالا که مستقل هستین نباید اهمیت میدادی عزیزم

چ مستقلی ۳ماه تابستون میریمروستا تو یه خونه ۶۰متری با پدرشوهرمادرشوهرعمه پیرک ازدواج نکرده جاریم وبرادرشوهرم زندگی میکنیم و ماهمه توپذیرایی جاریم تواتاق

جلوی همونا تا عذرخواهی نکرد کوتاه نیا که یاد بگیره درست رفتار کنه باهاشم آشتی نکن که عادی نشه براشتر ...

اوناروستان منوزد گفتم پاشوببرم پرتت کنم خونه بابات

منم بابام اصلا شرایط مالی خوبی نداره و خودمم بایه بچه روم نمیشه برم اونجا بااین خرجای گرون

چ مستقلی ۳ماه تابستون میریمروستا تو یه خونه ۶۰متری با پدرشوهرمادرشوهرعمه پیرک ازدواج نکرده جاریم وبر ...

فک نکنم برای جاریت هم این شرایط ایده آل باشع

هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

پسرم ۵سالشه خیلی آسیب میبینه وخانوادم خیلی دست وبالشون خالیه نمیتونم برم اونجاتوخونه نشستم وتوی اتاق ...

کارت اشتباهه گلم اینطور راه خیانتو هم براش باز میزاری پیشش بخواب حالا که نمیخوای طلاق بگیری راه اشتیو براش باز بزار غذاشو بزار جلوش ولی سر سنگین باش