2777
2789
عنوان

خاستگاری

167 بازدید | 3 پست

من زیاد تو سایت تاپیک نمیزنم همش نگرانم اشنا ببینه ولی الان واقعا نمیدونم چیکار کنم سه سال با یه پسر خیلی خوش اخلاق که هرروز پیش هم بودیم دوست بودم روز به روز بیشتر عاشق هم میشدیم و آینده ی خوبی داره در پنج شیش سال دیگه ولی فعلا هیچی نداره و خانوادشم پشتش نیستن که ازدواج کنیم. منم خاستگارای خوبی داشتم و رد کردم این یکی خاستگارم چند ساله دست بردار نیستن وضع مالی و فرهنگ و شخصیت خانوادش خوبه ولی خود پسره به دلم نمیشینه با اینکه همش تلاش میکنه نظرم جلب بشه. از قیافش و استایلش و خجالتی بودنش خوشم نمیاد ولی دارم به این نتیجه میرسم با دوست پسرم هم به جایی نمیرسم. بنظرتون این چیزا عادی میشه؟ انقدر شرایط خاستگارم خوبه و خودش و خانوادش دوسم دارن همه میگن قبول کن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پولش مهمه، قبول کن به نظرم، پول رو همه چی تاثیر میزاره، حتی بی پول باشه بعدا اخلاقشم گند میشه، ف ...

اصلا اینطور نیست که انسانهای فقیر و بی پول اخلاقشونم بعد یه مدت بد بشه یا اینکه پولدار اخلاقش خوب باشه و یا خوب بمونه بستگی به شخص و شرایط و اخلاق و انسانیت و ایمان و تقوای خود شخص داره به مادیات نیست بخواست خدای متعال.

مادیات به حد کفاف در حد و جای خودش یه وسیله خیر میتونه باشه به لطف و خواست خدای متعال ولی معیار و اولویت اصلی ازدواج نباید باشه چون اصلا درست نیست. بنا به فرموده خدای متعال ارزش انسانها به تقواست و گرامی ترین انسانها باتقواترین انسانهاست بخواست الهی.

در روایات از معصومین علیهم السلام داریم که در مورد ایمان و اخلاقیات و تقوا و پرهیزکاری افراد بیشتر باید تحقیق کرد و دقت داشته باشیم بخواست خدای متعال.

بنا به فرموده خدای متعال در قرآن کریم ارزش انسانها به تقواست و گرامی ترین انسانها باتقواترین انسانهاست بخواست الهی🌱در اصل هر تفکری، هر حرفی، هر کاری و در کل هر چیزی را که خدای متعال تایید بفرماید ، درسته🌱خدای متعال امر به معروف و نهی از منکر رو واجب کرده و این وظیفه ماست هر جایی که لازمه سعی کنیم امر به معروف و نهی از منکر کنیم بخواست برای رضای خدای بزرگ🌱هر کسی نسبت به مقدسات و انسانهای خوب هر حرف بدی بزنه با حرفهای بدش چیزی از ارزش مقدسات و یا خوبان کم نمیشه و بدیهاش به خودش برگرده إن شاءالله تعالی. وقتی که مصلحت ندونم ریپلای نمیخونم...

اصلا اینطور نیست که انسانهای فقیر و بی پول اخلاقشونم بعد یه مدت بد بشه یا اینکه پولدار اخلاقش خوب با ...

اره این حرف من کلی نیست، ولی گفتم تو انتخابش خیلی پول رو در نظر بگیره، اره داریم ادمی که پول دار و بی شرفه. ولی واقعیت اینه پول بی نهایت مهمه،