sobhanifar_fatema مدیر عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 1004 عنوان کات کردیم | مشاهده متن کامل بحث + 1648 بازدید | 50 پست دارم خفه میشم، به زور میتونم نفس بکشم، بیاختیار هی از چشام اشک میاد، همه چی خیلی خوب بود، هیچ مشکلی نداشتیم... واقعن باورم نمیشه:)))) خیلی ذوق داشتم که پیداش کردم:) 1405/01/26 | 09:17 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhi_shirazi86 عضویت: 1405/01/05 تعداد پست: 297 حس میکنم دیگه هیچ وقت خوب نمیشم، بعد هزارتا آدم سمی فکر کردم یه خوبشو پیدا کردم، البته خوب بود فک کن ... خوب میشیمنم تجربه تورو داشتماولش خیلی خیلی سختهنه بابا اونا کارشون شده این
sobhanifar_fatema مدیر استارتر عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 1004 زندگی همینه،میگذره اینم درست میشه هیچی موندگار نیست. اون آدم هم قرار نبود همیشه باهات باشه من کلی برنامه ها باهاش داشتم، کلی در مورد ازدواج حرف زدیم، خیلی فرق داشت با بقیه، برام هدیه هم میخرید با اینکه مدت زیادی نگذشته بود:)
maya_5 عضویت: 1405/01/25 تعداد پست: 821 فک نکنم:) تک نیت گرفتم بله افتاد برای رسیدن به حاجتم دعا کنید♥️🫶
مبینا2389 عضویت: 1405/01/19 تعداد پست: 797 هعییی سیسی دلوم خونه هعيييييي ما حتي خدافظي هم نكرديم😂🦦 ديگه ميخوام كينه اي باشم...مغرور...تعارفي و حساس اون منه مهربون...دلسوز ...پير و افسرده شد :)))
sobhanifar_fatema مدیر استارتر عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 1004 من بار اولی که کات کردم تا چهارماه آدم نشدمبار دوم چون داروی ضد افسردگی مصرف میکردم گفتم اع تموم شد؟ ... منم از همین میترسم، منم مطمئنم تا چند وقت آدم نمیشم، عین احمقا هم قرصامو قطع کردم وگرنه حالم بهتر میبود
نقره_ماه عضویت: 1404/12/05 تعداد پست: 948 من کلی برنامه ها باهاش داشتم، کلی در مورد ازدواج حرف زدیم، خیلی فرق داشت با بقیه، برام هدیه هم میخری ... هدیه رو هرکی میتونه بخرهکوه رو که واست جا به جا نکرده=)در ضمن آدم ها میتونن خیلی صادقانه دروغ بگن و پلن بچینن. دانشجو ارشد،مقیم لندن.26/02/28.ازاد باش ای ایران.
tohgizi عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 13427 اکثر دخترا همچین چیزی رو تجربه کردیم بعدش قوی تر میشی قول میدم میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه
sobhanifar_fatema مدیر استارتر عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 1004 اینجوری خودتو داغون میکنی، میدونم سخته ولی خودتو تا میتونی مشغول کن ک فکرت پیشش نره آخه هر کار میکنم نمیتونم
sobhanifar_fatema مدیر استارتر عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 1004 خوب میشیمنم تجربه تورو داشتماولش خیلی خیلی سختهنه بابا اونا کارشون شده این به نظرت بعد چند وقت آسون میشه؟ همکلاسیمم هست هی جلو چشممه
کو_هارا عضویت: 1404/10/28 تعداد پست: 21 حس میکنم دیگه هیچ وقت خوب نمیشم، بعد هزارتا آدم سمی فکر کردم یه خوبشو پیدا کردم، البته خوب بود فک کن ... خیلی چیزا موثره لزوما به خاطر اینکه تو همش خراب میکنی و مشکل داری آدما رها نمیکنن خودتو پایین نیار براش سعی کن بهش برنگردی اگه واقعا مقصر نیستی و اشتباه نکردی
sobhanifar_fatema مدیر استارتر عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 1004 چجوری و چرا کات کردین خودت تمامش کردی یا اون اون تمومش کرد گفت شرایط رابطه ندارم و کلی برام قسم خورد و...
sefed_barfy عضویت: 1404/12/24 تعداد پست: 1783 آخه هر کار میکنم نمیتونم سخته عزیزم ولی بخاطر روحو روان خودت تلاش کن
wiitcherr عضویت: 1405/01/26 تعداد پست: 8 منم از همین میترسم، منم مطمئنم تا چند وقت آدم نمیشم، عین احمقا هم قرصامو قطع کردم وگرنه حالم بهتر می ... اشتباه نکن قطع نکن قرصاتو دوباره شروع کن
dokhi_shirazi86 عضویت: 1405/01/05 تعداد پست: 297 به نظرت بعد چند وقت آسون میشه؟ همکلاسیمم هست هی جلو چشممه من الان یک هفته میگذره دلتنگما ولی خیلی خیلی نسب به روز اول و دوم بهتر شدماولاش میگفتم من نمیتونم باهاش کنار بیام اما...💔💔این که جلو چشمته بده ، اصلا توجه نکن بهش
آبشار۶۶ عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 2457 متنفرم از شل کن سفت کنهای رابطه اگه متاهل که باشی دیگه بدبخت دو عالمی