2777
2789

سلام خانوما من ۳۷ سالمه و مجردم

چند سال پیش مدرک کارشناسی گرفتم اما به دلایل زیادی این سالها نتونستم کار کنم و درس هام فراموشم شدن

حالا میخوام دوباره درس هام رو شروع کنم و بخونم ،حداقل یه سال زمان میبره

از یه طرف احساس پیری میکنم و یادگیریم ضعیف شده و هرچی میخونم یادم میره

از یه طرف خانواده ام فشار میارن که با درس هیچ غلطی نکردی و تو جوونی به جایی نرسیدی و حالا کار تو خونه بکن و یا بیرون کار کن و درس نخون

ولی بیرون هم به من کار نمیدن و دختر جوون و با سابقه کار میخوان چه کار کنم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول اینکه به خودتون فشار روانی وارد نکنید

سن شما اصلا بالا حساب نمیشه

شما کلی راه هست که میتونید برید

از تحصیل نا امید نشدید ، ادامه بدید ...

وقتی شاغل بشید بسیار از حرف های منفی خانواده کاهش پیدا میکنه

مشکلات زمینی راه حل های زمینی دارند 🤍🌿 لیلا آزادی دانشجو روانشناسی بالینی داوطلب سامانه مدیریت بحران خودکشی اورژانس اجتماعی

اول اینکه به خودتون فشار روانی وارد نکنیدسن شما اصلا بالا حساب نمیشه شما کلی راه هست که میتونید برید ...

فشار روانی روم واقعا بالاست ، واقعا دیر نیست برای یادگیری و کار؟ خودم همش احساس پیری میکنم

فشار روانی روم واقعا بالاست ، واقعا دیر نیست برای یادگیری و کار؟ خودم همش احساس پیری میکنم

نه اصلا !

دختر هیچ وقت برای هیچ کاری دیر نیست , این حرف کلیشه ای هست میدونم ...

ولی اگر این خط رو ادامه بدید احتمالا حال بد تری پیدا میکنید

یه شروع مجدد هر چند با تغییرات و قدم های کوچیک شما رو به یک زن مستقل و قوی تر تبدیل میکنه

سن شما در روانشناسی و پزشکی در رده جوان هست

به حرف منفی دیگران گوش ندهید

جامعه ، خانواده ، دوستان ... در نهایت برای قضاوت تو چیزی رو پیدا میکنن پس نباید با نظرات اون ها زندگی کنید 🤍

مشکلات زمینی راه حل های زمینی دارند 🤍🌿 لیلا آزادی دانشجو روانشناسی بالینی داوطلب سامانه مدیریت بحران خودکشی اورژانس اجتماعی

نه اصلا ! دختر هیچ وقت برای هیچ کاری دیر نیست , این حرف کلیشه ای هست میدونم ...ولی اگر این خط رو ادا ...

ممنون عزیزم، راست میگی، من خیلی درگیر قضاوت دیگرانم

ولی وقتی کسی بهم کار نمیده برا سنم،چطور احساس جوونی بکنم؟

ممنون عزیزم، راست میگی، من خیلی درگیر قضاوت دیگرانمولی وقتی کسی بهم کار نمیده برا سنم،چطور احساس جوو ...

از کجا مطمئن هستید به خاطر ستون هست ؟

شما بهترین موقعیت سنی رو دارید !

نوجوان و خام نیستید در عین حال سن بالایی ندارید

یک خانم با سن جوان بالغ و عاقل

نمیدونم والا، شایدم به خاطر کمبود مهارت هامه

شایدم به خاطر کم بودن اعتماد به نفس و باور به خودت هست نه کمبود مهارت !

وای عزیزم تقریبا هم سنیم این چیزا چیه میگی 😭😭😭💔💔💔 پیری کجا بود اول جوونیه این ذهنیت خودته.

نمیدونم رشتت چیه ولی احتمالا دیگه استخدام نداشته باشه مثل خیلی از رشته ها با این همه محدودیت های سنی ولی مهم نیست ولی اگه میخوای کاز کنی حتما کامپیوتر یاد بگیر یه دوره آی سی دی ال برو سه ماه بیشتر طول نمیکشه .حتما ورزش کن و کمی به خودت برس هم بدنی هم ذهنی نمیگم برو ژل پل تزریق کن ولی به پوست و موت برس. اگه سابقه کار هم نداری اشکالی نداره از کارهای ساده تر شروع کن فروشندگی منشی گری تا قلق جامعه دستت بیاد. هر سوالی هم داشتید از من بپرس . من هم کارشناسی دانشگاه دولتی دارم و هم کار دولتی کردم .هم فروشندگی کار کامپیوتری کار آنلاین مغازه هم داشتم، تدریس و.... مولتی کاره هستم 😅

منم متولد 68 هستم...

دقیقا چندین ساله بیکارم

مجردم هستم.....ولی مثل تو فکر نمیکنم...

کافیه اطرافت رو ببینی همسن سال خودت با چند تا بچه طلاق گرفتن یا با شوهر های بدرد نخور دارن میسازن....

توکل بخدا کن....

بی خیال ازدواج همه چی نیست....

جات باشم یه مدت برو خانه سالمندان میبینی همه کسایی که اونجان بچه هاشون آوردنشون.....

مشکلت اینه فکر میکنی ازدواج نکردی ناقصی...