2777
2789
عنوان

مهریه

273 بازدید | 11 پست

شما باشین با خواستگاری ک از لحاظ تفاوت سنی خوبه، ظاهر خوبه، شغلش خوبه، درآمدش متوسط و خونه هم نداره فعلا

ولی سایر ملاک های منو برا ازدواج داره

ولی فقط میگه من ۱۱۰ سکه مهریه میکنم

ازدواج میکنین؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من زیاد رو مهریه گیر نبستم

ترجیح میدم مهریه نگیرم اما حق زلاق، حق تحصیل، حق خروج از کشور و حق حضانت فرزند و... رو محضری تو دفتر ثبت اسناد به صورت رسمی بگیرم. یعنی نه فقط به صورت شروط ضمن عقد چون اونا اصن پشمه

قشنگ بریم دفتر اسناده محضرخونست چیه، اونجا تمام این حقوق رو بزنه به نامم

مهریه رو اخرش میزنن تو سرش اکثرا نمیدن یا کم میدن، این حقوقی که گفتم رو بگیر کع اگه خدایی نکرده چیزی شد و خواستی جدا شی داستان نشه برات. الانم فک کنم قانون بود که کلا ۱۴ تا سکه پرداخت میشه نمیدونم

بنظرم با یه وکیل مشورت کن حتمممماااا

یه وکیل خانم بگیر ترجیحا

بگین 14 تا با وکالت حکم طلاق

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه،خندین حال خوب درون تون داشته باشین تا به آرامش هاتون و لذت عمر زندگی تون برسید.

مهریه اگه صدهزار سکه هم باشه همیشه گرفتنش راحت نیس زیاد روش حساب نکنید اگه طرف بخاد بپیچونه یه قسط ناچیز فقط هر ماه زیر ده میلیون دستتون رو میگیره،بخاطر این چیزا ازدواج نکنید،دنبال نفر درست و مناسب خودتون باشید فقط.

خب زشت نیس از اول این حقو بگیرم؟

نه ازدواج های بی ریسک زمانه الان برای خانما با حق طلاق و مهریه معمولی

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه،خندین حال خوب درون تون داشته باشین تا به آرامش هاتون و لذت عمر زندگی تون برسید.

فقط حق طلاق بنظرتون مهمه یا اشتغال و.. این چیزام بگیرم

حق طلاق و داخل عقدنامه هم قسمت مشخصات تون شغل نزنین خونه دار بزنید کارمند

نه ازدواج های بی ریسک زمانه الان برای خانما با حق طلاق و مهریه معمولی

بله

ازدواج این طوری برای خانم ها حکم چک سفید امضا رو داره دیگه

هر موقع دلشون خواست، با مهریه و جیب پر پول ، بدون درد سر خداحافظی کنند

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز