2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بگوووو

من سنم کنه ۱۷ میخام عمل کنم مامانم یکم مخالقت داره میگه زوده ولی میشه راضیش کرد خیلی اعتماد ب نفسم رفته باهاش

بعد اینکه یسوال ببخشید بالا اوردی بعد عمل؟من فوبیای بالا اوردن دارم فقط از این میترسم😭😂🤦🏻♀️

من حدودا دوماهه عمل کردم

۱۰ روز قبل از عمل که آزمایشات و عکس های مربوط به عمل رو انجام دادم .

روز عمل خیلی استرس داشتم ولی یک ساعت قبلش یه قرص بهم دادن که کلا بی حال شده بودم و زیاد درکی از اطراف نداشتم . بعد که رفتم اتاق عمل حدودا ربع ساعت گذشته بود که بیهوشم کردن ولی خب به مرحله ی اون ماسکی که رو دهان میزارن نرسیدم سریع بیهوش شدم😅عملم ۲ ساعت و نیم طول کشیده بود بعدش رفته بودم ریکاوری . اولین لحظه ای که هوشیار شدم چشمامو نمیتونستم باز کنم دستام رو هم بسته بودن نمیتونستم تکون بدم هرچی سعی کردم حرف بزنم فقط شبیه ناله بود ولی درد شدیدی داشتم.بعد که یه کم هوشیاریم بیشتر شد رفتم بخش . اونجا هم سرم زده بودن و من نیمه بیدار بودم . آها راستی وقتی اومدم بخش خودم روی تخت جا به جا شدم با کمک یه پرستار. حدودا ۸ساعت کل فرایند عمل من و به هوش اومدنم طول کشید و بعدش مرخص شدم

بگوووو من سنم کنه ۱۷ میخام عمل کنم مامانم یکم مخالقت داره میگه زوده ولی میشه راضیش کرد خیلی اعتماد ب ...

تایپ کردم گذاشتم عزیزم ولی سایت باگ داره میزنه به زودی منتشر میشه . نه من حالت تهوع نداشتم

تایپ کردم گذاشتم عزیزم ولی سایت باگ داره میزنه به زودی منتشر میشه . نه من حالت تهوع نداشتم

اها مرسی عزیزم اخه میگن یچی عادیه اینکه بالا بیاری بعذش حتا همه بالا میارن اکثرا بعد مرخص میشن من مامانمم حالش بد شد بعدش خیلی فوبیاشو دارم من🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️