2777
2789
عنوان

حس خوب امروز😍💖🌚🌊

1678 بازدید | 43 پست

من چندماهه که درگیر کاهش وزنم

و خب کاملا مشخص بود که لاغر شدم تا اینکه امروز یه لباس شب که پارسال برای عروسی یکی از اقوام گرفته بودمو،پوشیدم

😍😍😍😍برام گشاااااد شده بود و تازه اونجا متوجه شدم که خیلی بیشتر از چیزی که فکرشو میکردم لاغر شدمممم

این تاپیک بمونه به یادگار

به خودم قول میدم آخر تابستون خیلی خیلی لاغر تر شده باشم و برسم به وزن ۴۹ یا ۵۰😎💅💅

خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که تو نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

افرین اراده🤌🏻😍

سلام هانی هستم از یه سنی به بعد قدم به نفع موهام کناره گیری کرد شبا که میخوابم جوراب هامو میزارم بالا سرم هم حشره دور و ورم نمیاد هم زودتر بیهوش میشم بهتر میخوابم شما میزارین گوشیتون خاموش شه من قبلش خودم خاموش میکنم بفهمه رئیس کیه 😎

قدت چنده؟

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

مبارکه کاهش وزنت

همیشه بابدنمون مثل گنجینه ای ارزشمندباشیم

امرورروزتکمیل وکمال من است ومن برای روزی چنین عالی وتمام عیارشکرگزارم.امروزمعجزه از پس معجزه برای من خواهدامدوشگفتیهالحظه ای بازنخواهند ایستاد.

وای مثل من🥹

یه لباس ۲ سال پیش خریدم

برام تنگ نبود ولی خیلی جالبم نبود تو تنم.

گفتم بخرم لاغر کنم که بدتر طی یکسال چاق تر شدم و دیگه اندازه نشد.

الان که رژیم گرفتم و ورزش کردم و کلی وزن کم کردم، پوشیدمش و خیلی آزاد شده تو تنم😭❤️

رژ سابقم😎