2821
2789
عنوان

کادو تولد

58 بازدید | 5 پست

با وجود اینکه همیشه برا دیگران کادو می برم و خوشحالشون می کنم هیچ کسی تا حالا برای تولدم یه کادو درست حسابی نداده .حتی یه شاخه گل از بلوار خیابون نکندن بدن بهم . دوستام که یا می پیچوندن نمی خریدن یا از کابینت و انباری های خونشون ی چیز مسخره پیدا می کردن میاوردن ، شوهرمم که هیچی فقط میگه تولدت مبارک! نه سورپرایزی هیچی . قرار بود ب جای تولد و عیدی و سالگرد عقد بهم پول بده که اونم پیچوند گفت نمیدم . میخواستم با پولش برم آتلیه عکس بارداری بگیرم که دیگه نمیرم 🚶🏻♀️

ادرستو بده خودم واست کادو بفرستم 🥲🥲

من برای همه ریپلای ها وقت میذارم و تا جای ممکن سعی میکنم اروم، منطقی و گاها علمی جواب بدم. اگه پیامت بی جواب موند سه حالت داره: 1. ندیدم و بین اعلان های لایک گم و پاک شد که شرمنده 2. جواب دادم نی نی یار ثبت نکرد 3. ادامه بحث بی فایده بود! لطفا وقتی درخواست دوستی میدین قبلش موضوع رو توی همون تاپیک بهم بگین..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیاد از حد معمول مهربون نباش ظرفیت ندارن این ادمایی که گفتی

به خانواده ات بها بدی بیشتر ارزش داره حداقل از اونایی یا یه طایفه و فامیلا

هر جا ازت تعریف بیجا شد بدون میخوان زمین بزننت.