2789
عنوان

دوستان خوب

159 بازدید | 13 پست

دوست خوب مثل فرشته ای هست که از طرف خدا فرستاده میشه و با اومدنش باعث تغییر در رفتار و کردار میشه .

خدا نکنه بخواد روزی از کنارت بره

سلامتی و خوشبختی دخترم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و نارویی که همون دوست خوب بهت میزنه

اون دیگه قدرت تشخیص خودم ادم هست که چه کسی را به عنوان دوست خوب انتخاب کنه . ولی دوست خوب حتی اگه نارو هم به دوستص بزنه ، باز هم دوست خوبه .

سلام عزیزم خوبی..من ۲۶سالمه دیپلمم میخوام برم حسابداری..چطورشغلیه سخته راحتهمیشه یکم توضیح بدی😘😘🩵 ...

سلام عزیزم ممنون. شما خوبین. بستگی به علاقه شما داره بالاخره هر شغل و حرفه ای مشکلات و سختی و راحتی خودشو داره اگه از مشکلات پیشرو بترسی نباید اونوقت کاری انجام بدی

سلامتی و خوشبختی دخترم
سلام عزیزم ممنون. شما خوبین. بستگی به علاقه شما داره بالاخره هر شغل و حرفه ای مشکلات و سختی و راحتی ...

قربونت..بله درسته هرکاری سختیای خودشوداره..الان من دارم دورشومیرم ولی خب کاراموزی اینارو ازکی بایدبرم بنظرت؟

قربونت..بله درسته هرکاری سختیای خودشوداره..الان من دارم دورشومیرم ولی خب کاراموزی اینارو ازکی بایدبر ...

خدا نکنه . کجا میری دوره ؟ تحصیلات خودت چیه؟

سلامتی و خوشبختی دخترم