2777
2789
عنوان

لابیا پلاستی

131 بازدید | 2 پست

اول از همه ممنون میشم همه رو بخونید خیلی به کمکتون احتیاج دارم خیلی گشتم تو تاپیک ها همههه تبلیغ بود لطفاً نیاین تبلیغ نکنید فقط خانومای گلی که تجربه داشتن و میدونن جواب بدن خیلی ممنون میشم 23سالمه6ساله ازدواج کردم و 18سالگی لابیا پلاستی انجام دادم افتضاححححح شد خیلی خیلی بدتر از قبل وبعد ازدواج کاهش وزن شدیدددد داشتم و عضلاتم شل شده الان میخوام لابیا پلاستی وهودوکتومی رو باهم انجام بدم نگید برای مردا و مگه مردا چیکار میکنن من خودمم از رابطه اصلا لذت نمیبرم الان خیلی خیلی ممنون میشم خانمهایی که میدونن بهم بگن توی تهران بهترین دکتر برای زیبایی که کارش بیست باشه کی هست وازتجربه هاتون بگین به درد میخوره این عمل مثل قبل نمیشه؟؟؟هزینه ش مهم نیست فقط کاردکترعالی باشه ..من ارومیه هستم ولی اگه کار دکتر عالی باشه تا تهران هممیرم دفعه قبل همین تاپیکو زدم کسی هیچ دکتری معرفی نکرد

سلام اخه این سوال ها بالای دیپلم هست کسی نمیدونه شما دوست من همون شهرتون یه مشاور پزشکی برو تا راهنمایی کنه بهتر خواستی دنبال این چیزها نرو یه دفعه رفتی سلامتی طبیعی بر میگرده بدترش نکن.به نظرم من.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷