2777
2789
عنوان

Wbc

11806 بازدید | 17 پست

سلام دوستان سرطانی به نام wbcوجود داره؟

علائمش چیه ؟

ترس از بیرون رفتن از خونه دارم !!!!،ترس از جواب دادن و بحث کردن دارم !!!ترس از تو اجتماع و توجمع بودن دارم !!!پشتکارم اصلا خوب نیست هر کلاسی که میرم یک ماهه ولش میکنم !!                                              ترسامو مینویسم که یکی یکی بهشون غلبه کنم ان شاالله برام دعا کنید خیلی خسته شدم دیگه                   خدایا قبلا صدامو میشنیدی و کمکم میکردی نمیدونم چون از ته دل دعا میکردم قبول میکردی یا چون بنده خوبت بودم میدونم الان بد شدم ضعیف شدم ولی تو رهام نکن بازم هوامو داشته باش اخه بدون تو اصلا نمیشه 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🤲🤲🤲🤲🤲🤲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂 wbc یعنی گلبول سفید

مطمئنی عزیزم ؟بخدا دارم دلشوره میمیرم

ترس از بیرون رفتن از خونه دارم !!!!،ترس از جواب دادن و بحث کردن دارم !!!ترس از تو اجتماع و توجمع بودن دارم !!!پشتکارم اصلا خوب نیست هر کلاسی که میرم یک ماهه ولش میکنم !!                                              ترسامو مینویسم که یکی یکی بهشون غلبه کنم ان شاالله برام دعا کنید خیلی خسته شدم دیگه                   خدایا قبلا صدامو میشنیدی و کمکم میکردی نمیدونم چون از ته دل دعا میکردم قبول میکردی یا چون بنده خوبت بودم میدونم الان بد شدم ضعیف شدم ولی تو رهام نکن بازم هوامو داشته باش اخه بدون تو اصلا نمیشه 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🤲🤲🤲🤲🤲🤲

Wbc گلبول های سفید خونن که ولی افت میکنه تعدادشون تو بدن نشانه ی عفونت یا سرطان میتونه باشه در موارد شدید

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
Wbc گلبول های سفید خونن که ولی افت میکنه تعدادشون تو بدن نشانه ی عفونت یا سرطان میتونه باشه در موارد ...

واییی واقعا ؟

واییی واقعا ؟

ولی نه که هرکم شدنی

معمولا پزشک چنتا ازمایش میگیره هی تعدادو بررسی میکنه و افت شدیدش باعثش میشه خودتو نگران نکن

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️

در آزمایش CBC با علامت اختصاری WBC نشان داده می شود. گلبولهای سفید در بدن نقش دفاعی دارند. آنها عوامل خارجی بیماری زا را شناسایی کرده و به روش های مختلف نابود می سازند.

گلبولهای سفید انواع مختلفی دارند:

نوتروفیلها , لنفوسیت ها , مونوسیت ها , ائوزینوفیل ها و بازوفیلها.

در اثر شیمی درمانی , تعداد گلبولهای سفید کاهش پیدا می کند. کاهش گلبولهای سفید بدن را مستعد عفونت می نماید.

در بیماران سرطانی کاهش گلبول سفید و عفونت یکی از جدی ترین و مهمترین عارضه های درمان محسوب می شود. , که نیازمند دقت و توجه زیادی از طرف پزشک معالج , کادر درمان و بیمار می باشد.

بهترین روش شناسایی افت گلبول سفید , آزمایش CBC است . معمولاً این آزمایش توسط پزشک معالج طی دوره های منظمی انجام می شود. در اغلب مواقع با افت گلبول سفید , عوامل بیماریزا فرصت پیدا می کنند تا در بدن رشد نمایند و عفونت از درجات خفیف تا شدید در بیمار ظاهر می شود.

علایم افت گلبول سفید هم بیشتر همان علایم عفونت هستند :

تب و لرز ، سردرد ، سرفه ، عطسه، آبریزش بینی ، خارش گلو ، قرمزی پوست ، بی حالی ، سوزش ادرار ، اسهال ، زخم دهان ، درد عضلانی ،کم اشتهایی .

آره عزیزم شک نکن حالا از چی شنیدی جریانش چی بوده؟

خدا خیرت بده از گوشی یه بیشعور خوندم که حتما خواسته سکتم بده ان شالله هرچی از خدا میخوای بهت بده

در آزمایش CBC با علامت اختصاری WBC نشان داده می شود. گلبولهای سفید در بدن نقش دفاعی دارند. آنها عوام ...

میدونی این فقط بدنش دونه دونه قرمز میزنه و معدش درد میگیره بیشتر وقتا ممکنه سرطان داشته باشه ؟دیگه هیچ کدوم از اون علائم و نداره