2821
2789
عنوان

لنز رنگی👁️ 🥰

81 بازدید | 4 پست

دوستانی که تجربه استفاده از لنز چه رنگی چه طبی و یاهردو رو داشتن میشه بگن چه برندی از همه بهتره؟ قیمتش برام. مهم نیس و اینکه مراقبت هاش چجوریه و اصلا ارزششو داره؟ من شماره چشمام آستیگماتیسم0.75 هست و اینکه چه رنگی بذارم به صورت و موهام میاد موهام مسی رنگ و پوستم گندمی رو به سفیده 🥲 🩵

من رنگی گذاشتم ازحس ابری شدن چشمت و اینا خیلی بدم اومد دیگ نخریدم

مارک دهب خوبه

کلا مارک کره ای بگیر یا خارجی

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
من رنگی گذاشتم ازحس ابری شدن چشمت و اینا خیلی بدم اومد دیگ نخریدم مارک دهب خوبه کلا مارک کره ای بگیر ...

خیلی برام مهمه که ضایع نباشه یه سری لنزا هستن مردم میذارن اصلا نمیشه فهمید لنزه اسم خاصی دارن؟ بعضی لنزا ام دیدم یه حالت مشبک زشت دارن یا دور مشکی ان اکلیل دارن و کلا تابلو ان:(

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقریبا 5سالی میشه که از لنز رنگی طبی استفاده میکنم، برند مدوسا و اُلنز رو استفاده کردم خیلی راضی بودم، ولی برند رینبو باعث خراش قرنیه شد، سعی کن مایع لنز جنس خوب مثل اوپتی فری یا یونیورسال هم بگیری و زود ب زود مایع لنزتو عوض کنی، فکر میکنی رنگ طوسی تیره هم ی تغییر میلح ایجاد کنه و بهتم بیاد عزیزم

🎀

تقریبا 5سالی میشه که از لنز رنگی طبی استفاده میکنم، برند مدوسا و اُلنز رو استفاده کردم خیلی راضی بود ...

ممنونم از راهنماییت عزیزدلم، فقط اینکه از کجا تهیه میشه کرد جاهایی که عینک میفروشن دارن معمولا یا سفارش دادید؟ چون الان دیگه نمیتونم اینترنتی سفارش بدم💔 و اینکه مایعش چند وقت یبار عوض شه

ممنونم از راهنماییت عزیزدلم، فقط اینکه از کجا تهیه میشه کرد جاهایی که عینک میفروشن دارن معمولا یا سف ...

خواهش میکنم عزیزم، من اکثر اوقات انلاین سفارش میدادم ولی وقتایی که نت قطع نباشه میتونین از عینک فروشی یا اگر تو شهرتون فروشگاه تخصصی لنز داره برین حضوری خرید کنین، خودشون برای رنگ لنز خیلی راهنماییتون میکنن، من معمولا هر دو روز مایع لنزمو عوض میکنم گلم، و اینکه حتما اپلیکاتور هم کنارش تهیه کن برای گذاشتن یا برداشتن لنز بنظرم خیلی بهداشتی تر و راحت تر از دسته

🎀

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز