2777
2789
عنوان

یه چیزی بگم

269 بازدید | 3 پست

🌸به نام خدای مهـ❣️ـدی 🌸

فکر کنم بگیم بهتر باشه...

🍃هنوز فرج خواهی مون خالص نشده

هنوز خودش رو نمیخوایم💔

ته قلبمون میخوایم حاجت خودمون محقق بشه.

و غافل از اصل ماجرا 😔

✨خدا بلده چطور خدایی کنه

ته قلب های هممون رو اسکن میکنه، نمیشه پیچوندش

هنوز خالص نشده فرج خواهی ما، منقطع نشدیم

🌿و این وسط، امامی که قرن ها منتظره

خون دلها خورد

بلاها کشید (باور کن این جمله رو)

پادرمیونی ها کرد که له نشیم

تو این قرن ها انتظار، پیام ها و گلایه ها فرستاد و منتظر بود که یه بار شیعیانش همه با هم بیان و بگن:

دیگه فهمیدیم بدون شما نمیشه... بیا آقا...

و نشد که نشد..

😔 باور نکردیم که توجه خالصانه بهش،

«فان ذالک فرجکم» رو بهمراه داره..

خودش رو بخوایم و الا بلاها ما رو احاطه میکنند💘

🌹🍃با نوشتن #اللهم_عجل_لولیک_الفرج در ثواب تاپیک سهیم باشیم🌹🍃

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

دعای مهم برای حفاظت

علامه مجلسی رحمه الله علیه فرمودند:

در احادیث معتبر میخوانیم که امام سجّاد علیه السلام فرمودند:

🔷"هرگاه این دعا را بخوانم اگر جنّ و انس جمع شوند که ضرری بمن برسانند ترسی ندارم :

( بِسْمِ اللهِ وَ بِاللهِ وَ مِنَ اللهِ وَ إِلَی اللهِ وَ فِی سَبیلِ اللهِ،

اَللّهُمَّ اِلَیْکَ اَسْلَمْتُ نَفْسی

وَ إلَیْکَ وَجَّهْتُ وَجْهی وَ إِلَیْکَ فَوَّضْتُ اَمْری وَ احْفَظْنی بِحِفْظِ الاْیمانِ مِنْ بَیْنِ یَدَیَّ وَ مِنْ خَلْفی وَ عَنْ یَمْینی وَ عَنْ شِمالی وَ مِنْ فَوْقی وَ مِنْ تَحْتی وَ ادْفَعْ عَنّی بِحَوْلِکَ وَ قُوَّتِکَ

وَ لا حَوْلَ وَ لا قُوَّةَ اِلّا بِاللهِ الْعَلِیِّ الْعَظیمِ)."

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اینم ارسالی یکی از اعضا🔰

🔸تو حرم امام حسین علیه السلام خیلی متوسل شدم و خواهش کردم یه راهی نشونمون بدن برا تحقق سریعتر فرج.

👈در عالم رؤیا دیدم که با دوستان استغاثه از هم جدا هستیم و جدا برای فرج دعا می کنیم. به من نشون دادن وقتی شما از هم دورین مسیر ظهور طولانیه!

👌ولی وقتی به هم وصل میشین مسیر ظهور خیلی خیلی کوتاه میشه و من تو خواب باورم نمیشد

با استغاثه و دعای دسته جمعی میشه

انقدر فاصله ظهور را کوتاه کرد ....

#نماز استغاثه

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ

شما مومنان مغرور هستین

و دین تون شما رو مغرور کرده !

إذ یقولُ المُنافِقونَ وَالَّذينَ في قُلوبِهِم مَرَضٌ غَرَّ هٰؤُلاءِ دينُهُم ۗ وَمَن يَتَوَكَّل عَلَى اللَّهِ فَإِنَّ اللَّهَ عَزيزٌ حَكيمٌ (۴۹ انفال)

و هنگامی را که منافقان، و آنها که در دلهایشان بیماری است میگفتند:

«این گروه (مسلمانان) را دینشان مغرور ساخته است.»

(آنها نمیدانستند که) هر کس بر خدا توکّل کند،

(پیروز میگردد؛)

خداوند قدرتمند و حکیم است!

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

مشاوره

__abra__ | 22 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز