2789
عنوان

یه چیزی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 20338 بازدید | 403 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مرسی جانم❤️

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

﴿ الْمُلْكُ يَوْمَئِذٍ لِلَّهِ يَحْكُمُ بَيْنَهُمْ فَالَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ فِي جَنَّاتِ النَّعِيمِ ﴾

در آن روز پادشاهی از آنِ خداست؛ میان مردم داوری میکند و مؤمنان را در باغهای پرنعمت جاودانه میسازد.❤️✨

🌿🍂من عاشق کتاب خوندنم ی دختر پاییزی ام که بوی هل ودارچین با خاک نمخورده و بارون رو میده عاشق قدم زدن و موسیقی گوش دادنم اگه ساعتها کتاب بخونم متوجه گذر زمان نمیشم من تاریخ بیهقی رو ۴ بار خوندم فیه مافیه رو ۲ بار اگه هزارین بار این دوتارو بخونم بازم کمه باور کن🥹🥹 هرچه در این جهان میگذر به دست تقدیر است امروز برتخت مینشینی و فردا در خاک میخسبی هیچ پادشاهی با تاجش نپایید و هیچ درویشی با بینوایی جاودان نماند پس مرد ان است در کار خیش راستی گیرد و دل از فریب دنیا باز شودوقتی به این فکر میکنم اگه میشد باهم مهربون باشیم دنیا جای قشنگ تری بود قلبم اکلیلی میشه ( من به شدت مخالف کسایی ام باوجود متاهل بودن خیانت میکنن و دنبال توجیح خودشون هستن)جیغغغغ من دیگه کنکوری نیستم بوخودا🥺ایشالا ازادی همه کنکوریا 😜😜 عقل ما را تا درخانه میبرد، اما عشق ما را در خانه میبرد. هر که عاشق شد، در حقیقت زنده شد؛ چون عشق جان جان است.

اللهم صل علی محمد وال محمد اللهم عجل لولیک الفرج

سلام عزیزم خوش اومدین ❤️

به نیت حاجت دلتون

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿

اللهم_عجل_لولیک_الفرجتا نیایی گره از کار جهان وا نشود

سلام عزیزم خوش اومدین ❤️

به نیت حاجت دلتون

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿

🍃به نام خدای مهربون 🍃سلام بچه هایک نور امید همیشه تو دلمون هستکه ...اگر همگی 👈یکدل و یک صدا دعا و ...

اللهم عجل لولیک الفرج 🤲🏻

انشالله به حق امام عزیزم امسال حاجت روا بشم 🤲🏻😭

ممنونم ازتون 🩵

یه دختر قوی که داره برا ایندش و خودش تلاش میکنه تا مستقل بشه.😆💫 من به آرزوهام قول رسیدن دادم من باید رویاهایی که دارم رو زندگی کنم!💪🏻امسال یعنی 1405 باید به هدفم برسم و مطمعنم که میرسم شک ندارم✌🏻🫡

🍃به نام خدای مهربون 🍃سلام بچه هایک نور امید همیشه تو دلمون هستکه ...اگر همگی 👈یکدل و یک صدا دعا و ...

خیلی ممنون از تگتون

براتون صلوات میفرستم

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍