2777
2789
عنوان

بی میلی به زندگی

1746 بازدید | 30 پست

اگه شما یه خانم یا آقایی باشید که علی رغم همه توجهات و همه رسیدگی هایی که میکنید بهتون ثابت بشه برای شریک زندگیتون آنچنان اهمیتی ندارید و تمام امور رو صرفا برای رفع تکلیف انجام میده و از طرفی تاثیرگذاریتون روش از دوستانش کمتره چه واکنشی نشون میدین؟

این در شرایطی هست که یقین دارین طرفتون اهل خیانت نیست اما دلش هم توی زندگی نیست آنچنان

درضمن تازه هم ازدواج نکردیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من کلا اعتقادم اینه که حتی یک روز از عمر رو نباید تو موقعیتی که دوست نداری حروم کرد

ولی از اینور قضیه این چیزی نیست که صراحتا بشه راجع بهش نظر داد

من باشم شخصا یه روز در آرامش و خوبی ، میشینم و صحبت میکنم

میگم منو دوست نداری؟ دلت به زندگی نیست؟ با من خوشحال نیستی؟

لطفا تا فردا خوب فکراتو بکن بهم جواب بده ، اگر جوابت مثبته توافقی جدا بشیم و اگر جوابت منفیه باید روی رابطه مون کار کنیم چه با مشاوره چه خودمون و برای احیای رابطه تلاش کنیم

همون کوکی سابق ، حامی حقوق جانداران

من کلا اعتقادم اینه که حتی یک روز از عمر رو نباید تو موقعیتی که دوست نداری حروم کرد ولی از اینور قضی ...

ممنونم از پاسختون

منتها همه اینایی که نوشتین رو میخواستم توضیح بدم و بنویسم که سالها و بارها از تمامی جهات انجام دادم

تماما مقطعی،جواب داده

قربون صدقه رفتم،داد زدم،حرف زدم،قهر کردم،نشستم پای حرفش،

میدونم دوسم داره اما مگه فقط به زبونه؟

یقین دارم که خودشم میدونه خطاست کاراش.

مشکل اینه اراده نداره.ضعیفه.اثرپذیز از دیگرانه.مهمتر اینکه زیادی به من اعتماد داره.فکر میکنه خیانت فقط تو خونه همسایس.من وااااقعا دلم پره.واقعا

به نظرم ادامه میدم چونکه طلاق گرفتن و رابطه جدید خیلی ریسکه

طلاق چیه.دوسش دارم.دوتا بچه دارم.بعدم خودشم اگه تو خونه یکی دیگه بود شاید خوشبخت تر بود.طلاق هردومونو به تباهی میکشه