2821
2789
عنوان

چرخ خیاطی

59 بازدید | 3 پست

خانمای هنرمند، خیاط های عزیز

میخوام چرخ بخرم و خیاطی رو یاد بگیرم

میدونم ژانومه خوبه نمیدونم چه مدلی رو بخرم

در حد خوب میخوام یاد بگیرم ولی نه اینکه مزون یا خیاطی بزنم، برای خودم و خانواده م کار راه بندازه

راهنمایی کنید لطفا

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
چرخ خیاطی برقی بگیر که همه کاره ان اونا خوبهمدل جک خوبه

مارک چی مدل جک؟

رنج قیمتش چطوره؟

یکم بیشتر توضیح میدی؟

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مامانم مدل ۸۰۲ داره

و خاله ام مدل ۸۰۸ هردو راضی هستن

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
مارک چی مدل جک؟رنج قیمتش چطوره؟یکم بیشتر توضیح میدی؟

اونش بستگی داره چقدر پول داری هر مدلش اوکیه

از۸یا۹ میلیون تا ۷۰ میلیون هست اونایی که کامپیوتری ان گرون تر و اونایی که کامپیوتری نیستن ارزون ترن

هر مدلشو بگیری خوبه برقی ایش مزایاش بیشتر از عادیه مثلا صدا نداره چیزای زیادی داره و رو خود چرخ به طور دیجیتال میتونی تنظیم کنی ولی خب گرون تره

اگه تهرانی یه جا هست پر چرخ خیاطی میفروشن خوبه

2824
2823
2791
2779
2792