2777
2789

خودتون کدوم شهرین ؟

لار در جنوب استان فارس قرار داره

اکثرا پولدار هستن و به کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس در رفت و آمد هستن و اکثرا همونجا کار میکنن

یکمم خسیس هستن

مومن و مذهبی و سنتی هستن

زبانشان اچمی هست

در کل انسانهای خوبی هستن

دوستم اونجاییه

آدمای خوبین

شب لحظه ای به سایه ی خود بنگر تا روح بی قرار مرا بینی...🤍 من با لبان سرد نسیم صبح سر می کنم ترانه برای تو من آن ستاره ام که درخشانم هرشب در آسمان شباب توقوانین من در سایت: ۱. در مقابل توهین معمولا سکوت می کنم 🤚😊۲. درخواست دوستی نمیپذیرم مگر با هماهنگی🤚☃️ ۳. لطفا لایک نکنید.🌛 ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمولا وضعیت مالی خیلی خوبی دارن اما خیلی خسیس هستن واسه زنشون هم درست خرج نمیکنن جیگرت خون میشه تا یه قرون پول بگیری از شوهرت

از مهمون خوششون نمیاد ولی خودشون خیلی میرن خونه بقیه

ذهن بسته و اخلاق سنتی دارن و با خیلی چیزها مخالف هستن کلا ادمهای روشنفکری نیستن و سریع برچسب میزنن به زنی که یکم به خودش میرسه و خوشگله

خودم اهل لرستانم .

احساس میکنم یکم ادم های خاصین .

چون قبلا اذیت شدم با یه قوم دیگه دوست دارم یه لاری پیدا بشه من اسم و فامیل بگم شاید شناخت بگه ادامه بدم یا نه 🙂

لاریا و گراشیا اخلاقشون مثل همه چیزی که ازشون دیدم مذهبین وضع مالی خوبی دارن چون دوبی کویت کار میکنن پولش میارن ایران و دیگه به شدت خسیسن ، خونه بقیه دوس دارن برن اما خونه خودشون کسی راه نمیدن، خیلی ادمای مرتبی هم نیسن