2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

قطعا سبکت میکنهمن خودم هروقت حالم خوب نیست صبحها تا یه مدتی سوره جن میخونم برام ارامش میاره

سوره بقره هر روز تو خونه پخش میکنم ک این گره باز بشه نمیدونم چرا نمیشه

سوره بقره هر روز تو خونه پخش میکنم ک این گره باز بشه نمیدونم چرا نمیشه

خوندن اثرش قویتره. همپخس کنید هم هر روز بخونید .

باز شدن گره قفل ها. ۱۰۰ بار ایه اول سوره. فتح . سوره نصر یخون سوره الم شرح . چله سوره انفال . ذکر استغفرالله ربی اتوب الیه . سوره های فلق ناس توحید زلزال ۱۰۰ بار بخون اب قرانی بخور.و غسل اب قزانی ..

خوندن اثرش قویتره. همپخس کنید هم هر روز بخونید . باز شدن گره قفل ها. ۱۰۰ بار ایه اول سوره. فتح ...

همه کار کردم هر دعایی بگی خوندم قفله زندگیم نمیدونم چرا گره زندگیم باز نمیشه همه فرصت های شغلیم و از دست دادم خدایا چکار کنم

چجوریه و برای چه کاریه؟

ارزوم اینه ب عشق واقعی برسم یه صلوات بفرس❤️.... کاربر hilmanاینجا ازم به اسم دعانویس پول دزدید با کارت بشرا خدا پرست صالحي هرکس خواست اسکرین کل پیاماشو درخواست بده میفرستم، خواهش میکنم گزارش بزنید تعلیق مشکی بشه