این چند وقته که کلاسای دانشگاه مون مجازی شده یه چیزی فهمیدم اکثر همکلاسام ازم بدشون میاد ...من آدم درونگرایی هستم تا با کسی یه مدتی آشنا نشم نمیتونم صمیمی رفتار کنم یه دونه دوست تو دانشگاه دارم کلا این دوستم با کسای ذیگه حرف میزنه ...بهم گفت یه چیزی میگم ناراحت نشی پشت سرت حرف زیاده بیشترم پسرا حرف میزنن بهت میگن مغرور و خودشیفته و گنده دماغ ...منو از گروه های دانشگاه ریمو میکنن ....درصورتی که اصلا اصلا همچین اخلاقی ندارم فقط تا با کسی صمیمی نشم نمیتونم برم بپرم بغلش ..حتی دوست پسرشم گفته بود از این دوستت خوشم نمیاد چرا باهاش حرف میزنی با این آقا هم رفتارم سرده ولی بی احترامی نکردم چون دوست پسز دوستمه دلیلی برای صمیمت نمیبنم...خیلی ناراحت شدم واقعا میدونم دوستم دروغ نمیگه
و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
حتی اگه واقعیت هم باشه نباید بهت بگه و حس منفی بهت بده
منم درونگرام و همه خیال میکنن مغرورم
خودت باش و اهمیتی نده
و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند