2777
2789
عنوان

خواستگار

155 بازدید | 7 پست

نظرت درباره خواستگاری که ۱۲ سال اختلاف سنی داره من ۲۵ اون ۳۷..قیافش یکم پوستش افتاده بود و جوش داشت ولی خب کاریه از ساعت ۵ صبح بلند میشه و ورزش میکنه و برنامه نویسه خونه و ماشین داره ...خونه اش کرجه ۱.۵ ساعت توی راه بود تا بیاد سرقرار برخورد محترمانه ای داشت بنظرم عاقل و منطقی است ایده ال نی ولی خیلی بد نیست و ابنکه من خجالت میکشم ردش کنم

خجالت چیه؟ ی عمر بدبخت بشی خوبه؟

بعدشم اگ میبینی تا حدود ۷۰ ۸۰ درصد ملاکاتو داره باهشا بیشتر اشنا بشو ولی اگ میبینی ی سری چیزاش تو مخته جلوتر نرو بعدم ب نظر من ک همسنای خودتم ۱۲ شال اختلاف سنی خیلی زیاده من اصلا نمیتونم ولی بازم بسته ب شرایطه شاید تو بتونی من نتونم یا شاید انقد خوب باشه همه چیش ک حتی منم قبول کنم میدونی همه چیز خیلی بسته ب شرایطه

خجالت میکشم ردش کنم که دلیل بیخودیه.

حواست باشه وقتی فاصله سن زیاده. طرف مقابل شما رو روی دست میچرخونه و راحت مختو میزنه

حواست به ساعت خواب و واقعیت زندگی طرف باشه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خجالت چیه؟ ی عمر بدبخت بشی خوبه؟بعدشم اگ میبینی تا حدود ۷۰ ۸۰ درصد ملاکاتو داره باهشا بیشتر اشنا بشو ...

حس میکنم میتوتم بهش تکیه بکنم ولی قیافش اونقد به دلم نشست 🫠

خجالت میکشم ردش کنم که دلیل بیخودیه. حواست باشه وقتی فاصله سن زیاده. طرف مقابل شما رو روی دست میچرخو ...

ببخشید نفهمیدم یعنی چی حواست به ساعت خواب و واقعیت زندگی باشه؟

خدایا بینهایت شکرت💚دو خواهر در یک کاربری🫂🙃

حس میکنم میتوتم بهش تکیه بکنم ولی قیافش اونقد به دلم نشست 🫠

ببین قیافه بعد ی مدت عادی میشه برات خب

ینی مثلا اگ اخلاقاش خوب باشه قیافش برات دیگ زشت بنظر نمیاد

ولی مثلا مثلا مثلا تو مو برات خیلی مهمه بعد یارو کچله

این قضیه اگ رو مخت باشه و همش تو دلت وقتی نگاش میکنی میگی اه چقد کچله زشته

این بعدا برات عادی نمیشه رومختم میمونه

اگ این مدلیه برات بدون عادی نمیشه در غیر این صورت ممکنه حتی قیافش برات خوبم بشه بخاطر اخلاقاش

2790
2778
2791
2779
2792