2777
2789
عنوان

نیاز دارم

327 بازدید | 4 پست

نیاز دارم طولانی مدت بخوابم

نیاز دارم اصلا بزارم برم یه جای خیلی دور تنها مدت ها زندگی کنم

شاید گاهی دلم بخواد بمیرم

آدمی که مجرده و تنهاست خیلی فرق داره با کسی که متاهله و تنهاست

من الان اون متاهلیم که خیلی تنهاست

کاش مردا یاد بگیرن که جنبه دوست داشته شدن رو داشته باشن

کاش یه آدمو عاشق نکنن بعدش بی محلی کنن

کاش هزاران هزار درد و مرض عصبی بهش انتقال ندن و تهش بگن همونموقع که گرفتمت مریض بودی

کاش انقدر راحت دل نشکنن

من نمیتونم جدا شم پس نگید جدا شو

فقط خیلی تنهام

نه دوستی دارم نه خانواده ای که بشه باهاشون حرف زد

کارم فقط گریه اس

دعا کنید برام💔

میدونی چیه؟ من خیلی عاشقت بودم... خیلی زندگیم سخت گذشت تا رسیدم به تو و فکر کردم عشق رو پیدا کردم... فکر کردم میتونم بدون استرس و احساس گناه بغلت کنم و ببوسمت چون محرمم بودی همسرم بودی همدمم بودی اما تو نخواستی... من یه قدم سمتت برداشتم ده قدم دور شدی... چجوری دلت اومد... تو که میگفتی من با دختر و زن جماعت اصلا نمیتونم بدرفتاری کنم... چیشد اون همه ادعای عاشقیت... مگه تو نبودی میومدی دم درمون تا شاید منو ببینی... مگه تو نبودی شب قبل عقد تا صبح نخوابیدی از ذوقت... چیشد جان من؟؟؟ خیلی اومدم سمتت و غرورمو شکوندی و بعد اون تصمیم گرفتم با بوی لباست خودمو آروم کنم اما سمتت نیام... تو با من بد کردی 🙂❤️🩹

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

درخواست دوستی می دم خواستی قبول کن با هم حرف بزنیم عزیزم .

قبول کردم جانم

میدونی چیه؟ من خیلی عاشقت بودم... خیلی زندگیم سخت گذشت تا رسیدم به تو و فکر کردم عشق رو پیدا کردم... فکر کردم میتونم بدون استرس و احساس گناه بغلت کنم و ببوسمت چون محرمم بودی همسرم بودی همدمم بودی اما تو نخواستی... من یه قدم سمتت برداشتم ده قدم دور شدی... چجوری دلت اومد... تو که میگفتی من با دختر و زن جماعت اصلا نمیتونم بدرفتاری کنم... چیشد اون همه ادعای عاشقیت... مگه تو نبودی میومدی دم درمون تا شاید منو ببینی... مگه تو نبودی شب قبل عقد تا صبح نخوابیدی از ذوقت... چیشد جان من؟؟؟ خیلی اومدم سمتت و غرورمو شکوندی و بعد اون تصمیم گرفتم با بوی لباست خودمو آروم کنم اما سمتت نیام... تو با من بد کردی 🙂❤️🩹

همه تنهاییم تو ی جور بقیه ی جور

چرا زندگیمون اینجوری شد

گناهمون چی بود

من فقط از حقم دفاع کرده بودم

2790
2778
2791
2779
2792