2777
2789
عنوان

کسی سرکلاژکرده؟

237 بازدید | 30 پست

من هفته هجده سرکلاژشدم دکترم میگه باوجودسرکلاژاحتمال زایمان زودرس هست کسی اینجوربوده وبه موقع زایمان کرده؟

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

کسی نبود؟الان هفته۲۳هستم واستراحت نسبیم طول سرویکسم۳۲بود ولی بعدسرکلاژتوهفته بیست شده بود۲۹

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

اگه کسی خودش یانزدیکاش تجربه داشتن بیان بگن منوازنگرانی دربیارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من توو هفته ١٩طول سرويكسم ٣١بود ولي سركلاژم نكرد فقط گفا استراحت و شياف سيكلوژست و قرص ايزوپرين مصرف ...

الان استراحت مطلقی؟

خواهر منم سرکلاژ کردن.ولی به وقتش کیسه ابش پاره شد و رفت زایمان کرد.نگران نباش

استراحت مطلق بود؟

عزیزم دکتر گفته نسبی ولی تا جایی که میتونی دراز بکش،چیز سنگین بلند نکن،توالت فرنگی استفاده کن

من مامان یه جوجه پنبه ایه خوشمزه شدم   دوست عزیز من دارم یه بازی بزرگ با آینده ام میکنم،یه لحظه ته دلت بگو خدایا کمکش کن بخاطر جوجه پنبه ایش....
عزیزم دکتر گفته نسبی ولی تا جایی که میتونی دراز بکش،چیز سنگین بلند نکن،توالت فرنگی استفاده کن

خیلی استراحت میکنم ازخونه که اصلا بیرون نمیرم همش روتخت درازکشیدم فقط بلندمیشم یه غذاساده درست میکنم وظرفامم تیکه تیکه میشورم ولی بازم حس میکنم فشاربهم میاد

من تو هفته۱۸ طول سرویسکسم ۳۱ بود دکتر گفت بیا سرکلاژ ولی چون دیر رفتم ۲۰ هفته بودم ترسیدم سرکلاژ نکردم دکترم همش گفت باغث زایمان زود رس میشی ولی الان ۴۰ ام منتظرم نی نی بیاد ولی نمیاد🤣...شما هم استراحت کن هیچی نمیشه

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       

شما سرکلاژکردی؟

من تو هفته۱۸ طول سرویسکسم ۳۱ بود دکتر گفت بیا سرکلاژ ولی چون دیر رفتم ۲۰ هفته بودم ترسیدم سرکلاژ نکر ...

میشه بگی استراحت چطوربودعزیزم؟

من تو هفته۱۸ طول سرویسکسم ۳۱ بود دکتر گفت بیا سرکلاژ ولی چون دیر رفتم ۲۰ هفته بودم ترسیدم سرکلاژ نکر ...

چه داروهایی استفاده کردی؟

خیلی استراحت میکنم ازخونه که اصلا بیرون نمیرم همش روتخت درازکشیدم فقط بلندمیشم یه غذاساده درست میکنم ...

من چند ماهه که استراحت مطلق عزیزم،اگه بهت فشار میاد در همین حد بگو کسی بیاد مواظبت باشه یا تو بری خونه ی کسی مثلا خونه باباتینا

من الان چند ماهه که خونه بابامینا هستم و خونه خودم نیستم.به خودت انرژی مثبت بده عزیزم و اصلا نگران نباش خدا بزرگه

من مامان یه جوجه پنبه ایه خوشمزه شدم   دوست عزیز من دارم یه بازی بزرگ با آینده ام میکنم،یه لحظه ته دلت بگو خدایا کمکش کن بخاطر جوجه پنبه ایش....