2777
2789
عنوان

شکستگی دست

53 بازدید | 2 پست

سلام خانما توروخدا بیاین راهنمایی کنین و از تجربه تون بگین...

پسرم سه روز پیش تو بازی با بچه دخترخاله م دستش از قسمت ساعد شکست حالا جراحی کردیم و اینا چه کاری از من برمیاد زودتر خوب بشه....

من اون لحظه کنارش نبودم بشدت عذاب وجدان دارم و حالم بده و داغونم توروخدا تجربه دارین بگین

نگران نباش، شکستگی تو بچه ها زودتر از بزرگسال جوش میخوره، سرعت استخوان سازی اونها بالاست، فقط پروتئین و کلسیم تو مواد غذایی بیشتر بهش بده، مثلا گوشت و شیر و کره محلی خیلی خوبه، کله پاچه و عصاره قلم گاوی هم شنیدم خوبه اگه میخوره بهش بده، مادر من یه غذایی برام درست میکرد بهش میگفت کباب شیشه ای( ماهیچه گوسفندی با ادویه و یکم سیر و پیاز ، بدون اضافه کردن آب، میریزن تو شیشه مربا و درش رو میبست، میذاشت تو قابلمه پر از آب سرد و قرار میداد رو شعله تا خودش آروم آروم گرم بشه، حدود ۱۲-۲۴ ساعت رو گاز بود، بعدش یه عصاره مقوی میشد من میخوردم ، پام تو سه نقطه کاملا شکسته بود با همین چیزا دو ماهه سرپا شدم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه