2777
2789
عنوان

فاز گیرا🤣🤣

137 بازدید | 20 پست

بچه ها من یهو فاز منفی میگرتم یهو تپش قلب میگیرم احساس میکنم الان یکی یه خبر بد میده یا مثلا شبا یهووو فاز زلزله میگرتم اصلا رد دادم بخداا انقد این فازا جدیه که تا خود صبح صلوات میفرستم که اتفافی نیفته شماهم تا حالا اینطوری شدید؟؟؟یه فقط من مریضم🤭😧

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خداینکرده جادوت نکردت باشن ؟؟ 

چند وقت پیش یه مطلب خوندم گفته بود کسانی که جادو میشن چنین علائمی دارند

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊

کلا ادم‌استرسی هستی؟

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

عادیه منم یه مدت اینطور بودم 

همشم از فکر و خیالای منفیه سعی کن به چیزای خوب و مثبت توجه کنی و کتاب انگیزشی بخونی و همیطور آهنگ شاد ایشالا ک خوب بشی زود زود

یه عکس یادگاری زیر دوربین مرگ با عزرائیل دارن همه 
کلا ادم‌استرسی هستی؟

شدم نبودم به این شدت نزدیک عروسیمونه و همش اتفاقای بد داره میفته بخدا منم همش استرس دارم نکنه دوباره یه چیز دیگه ای بشه

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
خداینکرده جادوت نکردت باشن ؟؟  چند وقت پیش یه مطلب خوندم گفته بود کسانی که جادو میشن چنین علائ ...

نباباا اخه کی ب من کار داره

عادیه منم یه مدت اینطور بودم  همشم از فکر و خیالای منفیه سعی کن به چیزای خوب و مثبت توجه کنی و ...

فقط شبا میاد سراغم موقع خواب 

به خدا اعتماد کن اروم میشی.تا اون نخواد هیچی نمیشه

توکلم ب خداس

یخورده چیزایی با طبع  گرم و ارامبخش بخور شاید همون ب خاطر استرس عروسیه

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
یخورده چیزایی با طبع  گرم و ارامبخش بخور شاید همون ب خاطر استرس عروسیه

فقط خدا کمک کنه این عروسی با دل خوش تموم شه

میشه وقتایی ک خلوته ؟ بازم از افکارته مطمئن باش 

افکارم کههه داغونه همش به چیزای منفی فکر میکنم