roia_ مدیر استارتر عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 2903 عنوان پیرسینگ لب 41 بازدید | 5 پست کسی زده؟ سوال دارم 1405/01/23 | 16:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
roia_ مدیر استارتر عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 2903 من زدم راجب چیش سوال داری عزیزم ی چند ماه پیش بود فکر کنم میخواستم بزنم یادم نیست 😂 دوباره اگه تصمیم گرفتم بزنم سوالامو ازت میپرسم عزیزم♡
sepiiiiiiideh عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 14 ی چند ماه پیش بود فکر کنم میخواستم بزنم یادم نیست 😂 دوباره اگه تصمیم گرفتم بزنم سوالامو ازت میپرسم ... من زدم واقعا خودمم برا خودم زدم خیلی خیلی هم راضیم زیر ۲ هفته خوب شد اصلا اذیت هم نشدم اگه دلت میخواد بزنی بزن واقعا یه تغیر بزرگه بازم خودت میدونی اگه سوالی داشتی ازم بپرس😘😘
roia_ مدیر استارتر عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 2903 من زدم واقعا خودمم برا خودم زدم خیلی خیلی هم راضیم زیر ۲ هفته خوب شد اصلا اذیت هم نشدم اگه دلت میخوا ... آره واقعا خیلی زیباسچهره رو تغییر میدهبا چی خودت سوراخ کردی؟ بعدش برای اینکه عفونت نکنه چی استفاده کردی
sepiiiiiiideh عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 14 آره واقعا خیلی زیباسچهره رو تغییر میدهبا چی خودت سوراخ کردی؟ بعدش برای اینکه عفونت نکنه چی استفاده ک ... با انژوکت سبز من اولش حلقه انداخته بودم و هی باهاش بازی میکردم یکم قرمز شده بود اونو با یه نگین پشت تخت عوض کردم دیگه باهاش ور نرفتم سریع خوب شد