2821
2789
عنوان

چرا برمیگردن

217 بازدید | 3 پست

من ۲۵سالمه و جدا شدم همسر سابقم و من هر دو شاغلیم دو سالو نیم طلاقم طول کشید که انقدرررر ازارم داد پله هارو میبرو بالا منو میاورد پایین ...تو دادگاه جلو قاضی دستمو میگرفت میگفت میبرمش خونم دوسش دارم میومدیم بیرون هل میداد دستمو الان دو سال از اون ماجرا میگذره هنوز خوب نشدم حس میکنم خواستنی نیستم 😢الان هر جا فرصت پیدا کنه میگه بیا برگرد اشتباه کردم برام جای سواله چرا بعد اینهمه اذیت.....

طبق تجربه ی خودم مردا به این چند دلیل برمیگردن : دلیل اول : واقعا پشیمون شده و متوجه اشتباهش شده و فهمیده شما چقدر باارزش بودی ! دلیل دوم : نمیخواد هزینه کنه برای گرفتن زن جدید با شروع رابطه با یه دختر جدید و مردا برمیگردن به نفر قبلی چون نفر قبلی امتحان خودشو پس داده و توقع خاصی نخواهد داشت !! دلیل سوم : مردا وقتی حوصله شون سر میره الکی بدون هدف دوباره برمیگردن به زندگی همسر یا پارتنر سابق و دوباره برای سرگرمی با احساسات اون طرف بازی میکنن ولی متاسفانه دخترا فکر میکنن طرف برگشته چون دلش تنگ سده !!!!! نه دلتنگی نیست طرف فقط حوصله ش سر رفته !!! دلیل چهارم : بعضی مردا حوصله ی آشنا شدن با آدم جدید ندارن و حوصله ندارن کلی وقت و انرژی بزارن برای نفر جدید پس برمیگردن به اکس !! دلیل پنجم : بعضی از مردا هر وقت توی زندگی شون به مشکل مالی یا عاطفی برمیخورن و هر وقت دلشون محبت و توجه میخواد بدو بدو برمیگردن به نفر قبلی که فقط از توجه و احساساتش استفاده کنن و هر وقت سیراب شدن دوباره به رابطه ضربه میزنن و میرن چون قبلا رفتن و راه رفتن رو خیلی خیلی خوب بلدن :))))) دلیل ششم : این دلیل خیلی کثیفه ولی خب بعضی از آقایون وقتی میبینن اکسشون موقف هست مثلا بعد جدایی توی شغلش موفقه و اوضاع خوبی داره و خیلی شاده و خوشحاله و اصلااااا دلتنگ آقا نشده ، به سمت اکس برمیگردن که رسماً برینن توی موفقیت و شادی اون دختر تا دلشون خنک بشه .... خلاصه عزیزم تصمیم نهایی با خودته ولی حواست باشه نمیشه خیلی اعتماد کرد به کسی که راه رفتن رو بلده 💔 موفق باشی ❤️💘

طبق تجربه ی خودم مردا به این چند دلیل برمیگردن : دلیل اول : واقعا پشیمون شده و متوجه اشتباهش شده و ف ...

من هرگززز بهش بها نمیدم هرکز بهش دیگه اعتماد نمیکنم من راست میگید وقتی دوران طلاق بودم از بس اذیتم کرده بود عین میت شده بودم از وقتی تموم شد حالم یکم خوب شد خودمم معلمم سر کار رفتم به خودم میرسم عکس میزارم پروفایلم اونم هی حرص میخوره حس میکنم🤣🤭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من هرگززز بهش بها نمیدم هرکز بهش دیگه اعتماد نمیکنم من راست میگید وقتی دوران طلاق بودم از بس اذیتم ک ...

به به !! چقدر خوشحال شدم که شنیدم از نظر شغلی و مالی مستقل هستی ! خدا رو شکر ! واقعا به نظر من قدرت یه زن به پولی که درمیاره خیلی ربط داره ... پس حالا که میگی قوی هستی و از نظر کاری موفق هستی پس صددرصد خودت الان متوجه شدی اون آقا برای چی برگشته !!!! چقدر خوشحال میشم وقتی میبینم خانمها بعد از جدایی انقد از نظر مالی و روحی و کاری موفق و قوی هستند . امیدوارم هر روز بیشتر از قبل موفق باشی ❤️❤️❤️ من مادرم معلم بود اما پدرم نزاشت به شغلش ادامه بده و بعد از جدایی خیلی خیلی سختی کشید برای همین خوشحال میشم میبینم شما انقد زرنگی که شغلت رو حفظ کردی . ببخشید زیاد نوشتم طولانی شد :)))

2823
2791
2779
2792