2821
2789
عنوان

چجوری بعضیا

765 بازدید | 13 پست

چند روز یا یه هفته بعد از بله برون عقد میکنن

چجوری لباس و آرایشگاه و...رو هندل میکنن اصلا لباس دوخته میشه تو چند روز؟ یا اگه اجاره میارن میتونن اندازه شون پیدا کنند

یه سوال دیگه برا آرایشگاه یه عده نمیگن مراسم خودمونه مثلا میگن عروسی خواهر دوست یا...ست خیلی تفاوت تو قیمتش هست؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

لباس آماده هست میخرن 😑😐

به عده هم ربطی به نامزدی نداره خریده جهیزیه شون از قبل میخرن میزارن کنار مثل خودم

من آتنام 🙋 . 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣4️⃣ سالگیم کامل میکنم .دختر شیرازی💜🍡اهل شهر حافظ 📖. ورزشکار و موزیسین 🏸 😇.هیچ انسانی کامل نیست و همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم⭐.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ .کنجکاو دنیای کتاب و موسیقی و اشپزی 📚🎹. عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعت هات🙏👩❤️👨💛.

اره خیلی من بعد عروسیم همراهی رفتم همون سالن با نصف قیمت صدبرابر بهتر از شب عروسیم شدم از هر نظر

پس من بگم همراه عروسم یا بگم میکاپ برا کلیپ فرمالیته و عکاسی میخوام؟

چه نوع میکاپی برا عقد محضری و یه دورهمی ساده خوبه؟

لباس آماده هست میخرن 😑😐به عده هم ربطی به نامزدی نداره خریده جهیزیه شون از قبل میخرن میزارن کنار مث ...

آرایشگاه چند روز قبل باید نوبت گرفت؟

برا عقد محضری و یه دورهمی کوچیک چه نوع میکاپی خوبه؟

من سالن زیبای کار میکردم سال گذشته یه دختر خوشگلی اومد آراییشگاه ب عنوان این ک تولدشه من حسم میگفت عقدشه

میکاپش داشت انجام میداد یعو گوشیش زنگ خورد چون درحال میکاپ بود گوشی گذاشت رو بلندگو

مادرش گفت آرایش چند تومنی انجام بده بلخره یبار عقد میکنی

دختره رۻایع شد

درصورتی میگفت تولدشه

بنظرم نباسد ۻایع میشد

آقا پسر من اینجا تووخونه ننشستم ک هی بیام سایت و توودرخواست دوستی بهم بدی ـ مثلان چی میخای ؟ تووفاصله دور ازم چی میخای نزدیکم باشی ببهت باج ماج نمیدم هری🚶 برو ب کار زندگیت برس💁 خودتون خونه خراب کنین بدبختا خانوم هاتون گناه دارن یکم ،،،،،یکم ب خاطر اون خدا و بندگی ک داری تعهد داشته باش تعهد 💏 من ب نیت امواتتون زیارت عاشورا میخونم خواستید پی وی .. دختر ترک 😍😍😍 کاربر سال ۹۸🙏.ـ... من ب قسمت یقیین دارمــــ💜 ــ بیبی رقیه جان منو ب حاجتم برسون نذرم رو ادا میکنم بیبی جان

برای بله برون ساده آرایشگاه لازم نیس خونه هست معمولا

برای عقد محضری هم کت شلوار و کلاه توری

میکاپ لایت و شنیون فر گردبادی میزارن

من آتنام 🙋 . 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣4️⃣ سالگیم کامل میکنم .دختر شیرازی💜🍡اهل شهر حافظ 📖. ورزشکار و موزیسین 🏸 😇.هیچ انسانی کامل نیست و همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم⭐.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ .کنجکاو دنیای کتاب و موسیقی و اشپزی 📚🎹. عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعت هات🙏👩❤️👨💛.